Απόστολος Τσιπίδης: «Αλλάζουν τα δεδομένα στο γυναικείο του Ηρακλή-Στόχος φυσικά η άνοδος στην Α1-Στο πίσω μέρος του μυαλού μου η επιστροφή στο ανδρικό»

Ενας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας, ο Απόστολος Τσιπίδης που δραστηριοποιείται στην εταιρία HLG CONSULTING θα είναι πίσω από το γυναικείο τμήμα του Ηρακλή κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο.









Ο πρώην πρόεδρος του τμήματος ανδρών του «Γηραιού» είναι από τους κορυφαίους στη διαμεσολάβηση στη χώρα μας, με πλήθος δικών του εταιριών στο εξωτερικό, μέλος της διοίκησης της Παρτίζαν Βελιγραδίου στο μπάσκετ και χορηγός σε ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας.

Το μπλογκ επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε μια σύντομη συνέντευξη την οποία φυσικά δεν αρνήθηκε.

Ποιος είναι ο λόγος που αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το τμήμα γυναικών του Ηρακλή;

«Εχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, εδώ και πάρα πολλά χρόνια με την πρόεδρο του τμήματος Λίνα Τραμουντάνη. Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα αναλάβουμε διοικητικά καθήκοντα απλά εγώ, η εταιρεία μου και οι υπόλοιπες συνδράμουμε στην προσπάθειά της για την αναγέννηση του τμήματος. Κανείς δεν παίρνει από τη Λίνα ότι έχει κάνει τόσα χρόνια».

Εχουν ακουστεί αρκετά μεγάλα νούμερα τα οποία θα επενδυθούν σε αυτή την προσπάθεια. Για τι ποσά μιλάμε περίπου και ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για τη νέα περίοδο;

«Θα σας αναφέρω μόνο ένα νούμερο. Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει χορηγίες ύψους 45.000€. Με αυτά τα δεδομένα ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Ακόμη θα ετοιμαστούν και νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις από την εταιρεία ΡΕΑΚ».

Είστε ένας από τους τρεις προέδρους που άφησαν ιστορία στον σύλλογο, καθώς επί εποχής σας το ανδρικό τμήμα ανέβηκε στην Α1 και αγωνίστηκε στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας η… επιστροφή;

«Εχω βάλει σκοπό και κάνω πολύ σοβαρές σκέψεις, σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι, για την επιστροφή και στο αντρικό τμήμα. Αυτό είναι βέβαια κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Πάντως είμαι θετικός σε οποιαδήποτε κουβέντα».

*Μετά το πέρας της σύντομης αλλά περιεκτικής κουβέντας μας, διαπιστώσαμε μια μεγάλη «δίψα» από την πλευρά του Απόστολου Τσιπίδη για να δώσει τον αέρα που απαιτείται σε γυναίκες και άνδρες του Ηρακλή, προκειμένου να επανέλθουν στον «φυσικό τους χώρο» που δεν είναι άλλος από την μεγάλη κατηγορία.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια