Ταξιλταρίδης αντί Βατού στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς-Αποκτήθηκαν Σπανός και Γροζτίδης-Φωτορεπορτάζ

Μετά την λύση συνεργασίας με τον Δημήτριο Βάτο, ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς βρήκε αμέσως τον αντικαταστατή του. Ο σύλλογος ανακοίνωσε την συμφωνία με έναν από τους νέους προπονητές στον χώρο, τον Σταύρο Ταξιλταρίδη.






Ο πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Τάσος Κεφάλας έδωσε τα χεριά με τον νέο προπονητή με σκοπό να αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας και να την οδηγήσει στις επιτυχίες. Η ομάδα ήδη κάνει προπονήσεις από τις αρχές Μαΐου με τον νέο προπονητή που έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τους παίκτες και να γίνουν δοκιμές. Οι προπονήσεις θα συνεχίσουν και τον μήνα Ιούνιο.

Ο νέος προπονητής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι μετά από τρία χρόνια στον ΑΣ Αστέρες ήρθε η ώρα για αλλαγή περιβάλλον και είναι χαρούμενος για την νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοίνωσε και τις πρώτες μεταγραφές του για την σεζόν 2016-17. Αποκτηθήκαν με την μορφή ελευθέρας μεταγραφής ο Ιωάννης Σπανός (3-4, 1.88, 1987) και ο Ευάγγελος Γροζτίδης (3, 1.88, 1997). Οι δυο παίκτες αγωνιστήκαν την περσινή σεζόν στον ΑΣ Αστέρες όπου είχαν συνεργαστεί με τον φετινό προπονητή του Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Το ΔΣ τους εύχεται να έχουν καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία. Σύντομα θα ανακοινωθούν άλλες δυο δυνατές μεταγραφές για την ομάδα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια