Το νέο ΔΣ του ΑΟ Πολυγύρου

Ο Πολύγυρος απέκτησε νέο πολυμελές ΔΣ, τα  μέλη του οποίου είχαν κάνει γνωστό στη γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου ότι θέλουν να βοηθήσουν τον όμιλο.









Πρόεδρος του σωματείου παραμένει ο Ξενοφών Παραθυράς. Γενικός γραμματέας εκλέχτηκε ο Κώστας Αθανασόπουλος. Αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Θεολόγου. Ταμίας και υπεύθυνος Ακαδημιών παραμένει ο Γιάννης Σφυρής. Έφορος μπάσκετ ο Σπύρος Χρηστίδης. Μέλη οι Στέλλα Ζούνη, Μάριος Αυγερινός, Γιάννης Ζιρπίλης. Αναπληρωματικά μέλη οι Θέμης Φραντζανάς, Χρήστος Παναγιωτίδης.

Για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου αναλαμβάνουν επίσης θέσεις οι Στάθης Παναγιωτόπουλος ως Γενικός αρχηγός μπάσκετ, Ανδρέας Τρουλινός και Θέμης Φραντζανάς ως Υπεύθυνοι Τύπου. Δημιουργήθηκαν επίσης και ομάδες εργασίες, με άτομα εκτός των μελών του ΔΣ, που προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν εθελοντικά εργασία για τον όμιλο.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για τη λειτουργία των τμημάτων, καθώς επίσης και συζητήσεις με παίκτες και προπονητές. Αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Επίσης, τυπώνονται οι νέες κάρτες για τους «300 του ΑΟΠ», οι οποίες θα είναι στα χέρια των φίλων της ομάδας σε λίγες ημέρες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια