Όταν η Κωστάκη συνάντησε τον Γκάλη

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες παίκτριες, με μεγάλη καριέρα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Το 2006, μάλιστα, έγινε και η πρώτη αθλήτρια της χώρας μας, η οποία αγωνίστηκε στο ΝΒΑ γυναικών (WNBA) με τη φανέλα των «Χιούστον Κόμετς».









Ο λόγος για την Αναστασία Κωστάκη, η οποία συμμετείχε χθες σε φιλανθρωπικό αγώνα, που διεξήχθη με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Αθλητών Ελλάδας ΣΠΑΚΕ στο γήπεδο του Πανελληνίου, όπου τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Νίκος Γκάλης!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, λοιπόν, η έμπειρη αθλήτρια είχε την ευκαιρία να συναντήσει για πρώτη φορά από κοντά – όσο απίστευτο και αν ακούγεται μετά από τόσα χρόνια στα παρκέ – τον άνθρωπο εκείνον, εξαιτίας του οποίου ξεκίνησε ν΄ ασχολείται με το μπάσκετ.

Η Αναστασία Κωστάκη, που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της, μίλησε στο PRESSARIS γι΄ αυτήν της την εμπειρία: «Εγώ έπαιξα μπάσκετ λόγω Γκάλη και ήταν η πρώτη φορά που τον είδα από κοντά χθες!!!!! 30 χρόνια μετά!!!». Όσο για το τι είπαν; Μπορεί οι συνθήκες χθες να μην ευνόησαν μία εκτενή συζήτηση ανάμεσα στους δύο κορυφαίους αυτούς αθλητές, όμως, το σίγουρο είναι ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον!

Μάλιστα, Γκάλης και Κωστάκη έχουν ένα κοινό σημείο: η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο στο WNBA με τη γνωστή ντρίπλα του… Νίκου Γκάλη και ας ήξεραν όλοι ότι πήγαινε μόνο δεξιά!

Τέλος, να σημειωθεί ότι παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, αλλά και η Άννυ Κωνσταντινίδου, που είχε χαρακτηριστεί ο «θηλυκός» Νίκος Γκάλης!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια