Στη Θεσσαλονίκη οι Αντετοκούνμπο

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Ποσειδώνιου Αθλητικού Κέντρου μεταφέρεται, αυτή την Κυριακή (22/05, 18.00), το EKO Antetokounbros Streetball Event 2016.




Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα βρεθούν στη συμπρωτεύουσα, παίζοντας μπάσκετ με τους φίλους τους. Στο περιθώριο του εν λόγω αγώνα θα διεξαχθούν διαγωνισμοί για το κοινό, ενώ τα δύο αδέρφια θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους τους φίλους τους. Η είσοδος, στο event, είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση: «Είστε έτοιμοι; Το EKO Antetokounbros Streetball Event 2016 πάνε Θεσσαλονίκη! Μετά το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του event από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σας περιμένουν όλους στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 18.00, στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ του Ποσειδώνιου Αθλητικού Κέντρου, για να παίξετε ή να έρθετε αντιμέτωποι μαζί τους. Οι αστέρες της ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ, του NBA, θα βρεθούν στη συμπρωτεύουσα για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού, που στόχο έχει να γίνει θεσμός ανεξίτηλος στο χρόνο.

Μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούμπο επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε, παίζει μπάσκετ στους δρόμους που έριξε τα πρώτα της… καρφώματα, ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Τρίποντα, καρφώματα και τάπες από τα αγαπημένα αδέρφια του ΝΒΑ, τους AntetokounBros! Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (τέσσερα δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Στο περιθώριο του αγώνα, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς-εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, υπό την φροντίδα και τη… σφραγίδα των χορηγών του Event!

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς, ενώ ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους θα έχει την ευκαιρία να παίξει, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι ότι μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν… συγγένειες! Εάν θες να κερδίσεις μία θέση στο παρκέ πάρε μέρος στο διαγωνισμό! Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 22 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη! Είσοδος Ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια