Ντάμπλ για τις γυναίκες του Ολυμπιακού-Κέρδισαν και στο τρίτο παιχνίδι για τους τελικούς του πρωταθλήματος τον Παναθηναϊκό-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια

Ο Ολυμπιακός, έπειτα από έναν επεισοδιακό αγώνα, ο οποίος διεκόπη προσωρινά κι ολοκληρώθηκε χωρίς την παρουσία φιλάθλων, επικράτησε 50-38 του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη, έτσι, μετά το πρώτο κύπελλο, κατέκτησε το παρθενικό πρωτάθλημα της ιστορία της και μάλιστα αήττητη!








Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (24-27, 20′), ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους στην επανάληψη. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 12-2 στην τρίτη περίοδο και προηγήθηκαν 26-39 στο 30′.

Στην τελευταία «πράξη» του παιχνιδιού και δη στα 5’33” πριν από το φινάλε, ο αγώνας διεκόπη για περίπου μισή ώρα, καθότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτόξευσαν αντικείμενα στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Η αναμέτρηση, ύστερα από την εκκένωση του γηπέδου, ολοκληρώθηκε, με το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη να παίρνει τη νίκη, να κάνει το 4-0 στη σειρά (2-0 από την κανονική περίοδο) και να πανηγυρίζει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Δεκάλεπτα: 12-15, 24-27, 26-39, 38-50
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Καλέντζου 6 (1), Αυτζή, Αλμπάνεζ 7, Λύμουρα, Σλούκα, Δίελα 3 (1), Πατεράκη, Παντέλη 2, Ντέλβα 13 (3 ριμπάουντ), Κυριακοπούλου 8 (2).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Σταμάτη 11 (3), Μπόνη 6, Χατζηνικολάου 1 (8 ριμπάουντ, 7 λάθη), Μπαλτά 2, Χαλιβέρα 7 (1), Τζόνσον 10 (11 ριμπάουντ), Κοσμά, Παπαμιχαήλ, Κριστόφερσον 13 (10 ριμπάουντ).

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα έγραψαν για ρίψη αντικειμένων δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

Ως λόγο της διακοπής αναφέρουν τα υβριστικά συνθήματα, ενώ δεν γίνεται αναφορά στα αντικείμενα που έπεσαν μετά τη διακοπή. Θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση τόσο από τον κομισάριο, όσο και από την αστυνομία. Εν συνεχεία αναλαμβάνει ο Αθλητικός Δικαστής.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι ήδη υπότροπος αφού δύο φορές φέτος έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών. Το θετικό, πάντως, για τις «πράσινες» είναι ότι το ματς άρχισε πάλι και ολοκληρώθηκε.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια