Γλυκιά ήττα για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Φιέστα για την άνοδο-Γουναρίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους»- Φωτορεπορτάζ από τα πανηγύρια

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πύργος Χαλάστρας πήρε σημαντικό διπλό στον Αγιο Αθανάσιο με 66-67.Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος να επικρατούν οι φιλοξενούμενοι.





Μετά την λήξη του παιχνιδιού η διοίκηση των γηπεδούχων είχε οργανώσει φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μία αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν. Παρών έδωσε και ο κόσμος πού γέμισε το κλειστό γυμναστήριο και έγινε ένα μετά το τέλος του παιχνιδιου μέ τους παίκτες του ΑΟΚ.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σταύρος Γουναρίδης, μετά το παιχνίδι δήλωσε: «Σήμερα ήταν η πιο γλυκιά ήττα αλλά αυτό που μένει είναι η δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος που σφραγίζει την καθολική κυριαρχία της ομάδας μου σε όλη την διάρκεια της σεζόν με ένα συντελεστή 25 νίκες και δύο ήττες μία αγωνιστική πριν το τέλος. Συγχαρητήρια σε όλους (παίκτες και διοίκηση). Πρέπει να τονίσω ότι φέτος καταφέραμε με τις εμφανίσεις μας να φέρουμε τον κόσμο δίπλα μας και αυτό μας έδωσε μεγάλη χαρά γιατί βοήθησε τα παιδιά της ομάδας».

Δεκάλεπτα: 13-14, 31-30, 51-52, 66-67
Διαιτητές: Τοκμακίδης-Θρασυβουλίδης.
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Γουναρίδης): Πετρίδης 22(4), Ηλιάδης, Αναγνωστίδης 2, Παπασκιντσίδης, Φωτακίδης 3, Τσιτσινάκης 15(3), Χριστάνης 4, Γαλανίδης 4, Κουρουτζίδης 9(1), Σωτηράκογλου 5(1), Μπαχτσεβάνης 2.
ΠΥΡΓΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ (Σκούρτης): Σιούνης 2, Τολιόπουλος 11(3), Μπατσιόλας 11 (3), Γρουμπουσιάνης, Ρούζιος 10(1), Γιαννακός 6, Βαιράμης 12(4), Ποντίκας, Βουδούρης 5(1), Κουιμτζής 7.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια