Νέα επιτυχία για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης επικράτησε με 48-52 του Δαίδαλου, στην κοινή έδρα τους το κλειστό της Σταυρούπολης. Ο νικητής είχε συνέχεια το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.




Παρόλα αυτά η νίκη ήταν αρκετά δύσκολη, επειδή η καλή ομαδική άμυνα της ομάδας του Δαίδαλου και η ενέργεια που έβγαζαν σε κάθε προσπάθειά τους οι νεαροί παίκτες της, δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να βρουν καλό ρυθμό και να «καθαρίσουν» πιο άνετα.

Η μέτρια απόδοση σε αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν, αφού με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ηλιούπολης «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου της κατηγορίας. Στο τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι αντάλλαξαν συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ευχές για καλή συνέχεια.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι φιλοξενούμενοι, «αρνητική εντύπωση προκάλεσε η επιμονή του προπονητή του γηπεδούχου Δαίδαλου να υποστηρίξει την ένσταση που υπέβαλε για εκπρόθεσμη συμμετοχή παίκτη του Μεγάλου Αλέξανδρου. Συγκεκριμένα ο παίκτης, ο οποίος είχε δηλωθεί κανονικά στο φύλλο αγώνα, όταν χρειάστηκε να περάσει στο παιχνίδι τρία λεπτά πριν τη λήξη του δεύτερου δεκαλέπτου, οι διαιτητές του επέτρεψαν κανονικά την καθόλα νόμιμα συμμετοχή του. Αυτός  ακριβώς ήταν και ο τεκμηριωμένος-βάσει σχετικού κανονισμού-σχολιασμός των έμπειρων διαιτητών που γράφηκε ξεκάθαρα στο φύλλο αγώνα, ως απάντηση στον αβάσιμο ισχυρισμό της ένστασης της ηττημένης ομάδας».

Δεκάλεπτα:  10-13, 18-27, 31-39, 48-52
Διαιτητές: Τζιβελεκίδου-Κυλιπίρης
ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ (Σαρίδης): Σταφυλίδης Ι. 14, Μπάρμπας 13, Στέργιος 7,  Σαρηγιαννίδης 5(1),  Σταματίου 4, Σταφυλίδης Γ., 3(1), Σαμαράς 2, Θεοδωρόπουλος, Βαγιάνος, Τεχνίτης.       

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κώττης  18(4), Κυριαζίδης  15(3), Κολογοσίδης  4(1), Ορφανίδης  4, Αηδονίδης  4,Γεράκης  3(1), Καρατζίβας  2,  Πανταχός  2, Τράκας , Καραντάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια