Πανταζής: «Επιτυχές το φετινό εγχείρημα, υπάρχει μέλλον στον Αρη»

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος του Αρη μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της γυναικείας ομάδας αλλά και τις νεάνιδες και κορασίδες που βρίσκονται στους τελικούς της ΕΚΑΣΘ. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Άγγελος Πανταζής στην εκπομπή «All About ARIS ON AIR» στον «Libero 107,4»:








Για την πορεία των νεανίδων-κορασίδων:

«Έχουν φτάσει και οι δύο ομάδες στους τελικούς. Το Σάββατο είναι ο τελικός με τον ΠΑΟΚ στην Μίκρα, όποιος κερδίσει κατακτά τον τίτλο στις κορασίδες, ενώ οι νεάνιδες προηγούνται με 1-0 του ΠΑΟΚ στους τελικούς. Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες επομένως θέλω να πιστεύω ότι μένουν ακόμα δύο παιχνίδια».

Για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ μέσω των τμημάτων υποδομής:

«Μόνο έτσι μπορούν να έχουν μέλλον αυτά τα τμήματα. Μην ξεχνάμε ότι ο Αρης έχει πάρει το πανελλήνιο σε επίπεδο κορασίδων τα δύο τελευταία χρόνια. Για μένα όταν μιλάμε για γυναικείο μπάσκετ εννοούμε και τις μικρότερες ηλικίες. Φέτος έχουμε δημιουργήσει και ομάδα μίνι που συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Θέλει δουλειά και υπομονή».

Για τη γυναικεία ομάδα και την επόμενη σεζόν στην Α1:

«Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα των νεανίδων. Γίνεται κάποιος σχεδιασμός αλλά δεν έχουμε μιλήσει αναλυτικά με τους προπονητές. Δεν έχουμε πάρει τις τελικές αποφάσεις, στο τέλος του μήνα θα έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Η ομάδα χρειάζεται προσθήκες για να προστατευθεί και το πρότζεκτ. Παρότι στην αρχή υπήρχε μία διστακτικότητα για το ποσοστό επιτυχίας του εγχειρήματος με τις τόσες νεαρές παίκτριες, νομίζω ότι πήγε καλά, τουλάχιστον για την Α2. Τώρα χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις».

Για το επίπεδο της Α1:

«Στο επόμενο πρωτάθλημα θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες από την Αθήνα, τρεις από τη Θεσσαλονίκη και η Λευκάδα. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς μπορούν να συμμετέχουν δύο ξένες παίκτριες και όλες οι ομάδες είχαν από δύο εκτός από τον ΑΡΗ Πετρούπολης που στο τέλος υποβιβάστηκε. Θέλουμε να κάνουμε ένα “πάντρεμα” του ήδη υπάρχοντος ρόστερ με έμπειρες παίκτριες. Και φέτος μόνο τέσσερις παίκτριες ήταν άνω των 20 ετών, είχαμε αρκετές νεάνιδες και θα πρέπει να αξιολογήσουμε το υλικό για να έχουμε και μία συνέχεια».

Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Γιώργος Ατακτίδης:

«Σε μία συζήτηση που είχαμε φάνηκε ότι και οι δύο πλευρές έχουμε διάθεση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Εξάλλου, πολύ μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας του Αρη, φέτος ανήκει σε αυτόν αλλά και στο τιμ του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια