Πρωτάθλημα και άνοδος για τον Ηρακλή Μελίκης-Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Με τρίποντο του Φιλιππίδη επτά δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα,  ο Ηρακλής Μελίκης επικράτησε του Αετού Κιλκίς με 75-74 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β ΕΚΑΣΚΕΜ με ρεκόρ 20-1.






Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η στέψη του πρωταθλήματος μαζί με τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης.
Δεκάλεπτα : 21-20, 40-36, 56-56, 75-74
Διαιτητές : Μητώνας-Τζίμος
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Καραγιαννιδης): Γκόγκας, Τρίγκας, Ζησιόπουλος, Πεχλιβανίδης 5 (1), Φιλιππίδης 17 (1), Παπάζογλου, Καλλιώρας 14 (2), Εμμανουηλίδης 15, Ντόβας Π., Παπαζήσης, Πουσαρτίδης, Στάθης 25 (1).
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Μπαχταλιάς): Ξυνίδης 10, Νταμουρτσίδης 8 (1), Αραβίδης, Φιλιππίδης 4, Βαϊτσούδης 20 (1), Γκρεκός 4, Πατσούρης 18 (3), Μαργαριτίδης 3 (1), Βακουφτσής 5, Τριπίλας 2.

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών

Καραγιαννίδης Νεκτάριος ( Προπονητής Ηρακλή Μελίκης): «Ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά η ποιότητα των παικτών οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που από την αρχή είχαμε θέσει πρωταρχικό μας στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία και εύχομαι η ομάδα να ισχυροποιηθεί διοικητικά και αγωνιστικά για την χρονιά που θα μας βρει στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ».

Καλλιώρας Νίκος (Παίκτης Ηρακλή Μελίκης): «Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη όμορφη χρονιά που μου χάρισαν. Η ομάδα απέδωσε καταπληκτικό μπάσκετ σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Εύχομαι καλή ανάσταση. Το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στις οικογένειες μας».

Άρης Στάθης (παίκτης Ηρακλή Μελίκης): «Η χρονιά έκλεισε θετικά με τον καλύτερο τρόπο. Η χημεία μεταξύ μας ήταν ιδανική και πετύχαμε τους στόχους μας. Να είμαστε γεροί , να ξεκουραστούμε ψυχολογικά  και σωματικά για να είμαστε έτοιμοι για την νέα  αθλητική χρονιά».

Την απονομή του κυπέλλου την έκανε η τοπική δημοτική αρχή και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τιμήθηκε ο Νίκος Καλλιώρας ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια