Τι δήλωσαν Καλέντζου, Δίελα, Κυριακοπούλου, Κεχαγιά και Σπαθάρου μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού




Σοφία Κυριακοπούλου (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Θεωρώ ότι πάντα κερδίζει ο καλύτερος. Ημασταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στην άμυνα και δεχτήκαμε κάποια τρίποντα. Αντέξαμε όμως και βγήκαμε νικητές. Θέλουμε πλέον πίστη και αυτοσυγκέντρωση στον τελικό. Διψάμε πολύ για τίτλους και είμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση».

Ιωάννα Δίελα (Αθλήτρια Παναθηναϊκού): «Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου. Κρατάμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό, καθώς πήραμε το εισιτήριο για τον τελικό. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι, θα το παλέψουμε φάση με φάση και στο τέλος θα δούμε».

Κατερίνα Σπαθάρου (Αθλήτρια Αθηναϊκού):  «Κάναμε μια υπέρβαση και πήγαμε να κάνουμε και την έκπληξη. Παίζει ρόλο και η τύχη σε αυτά τα παιχνίδια. Αποδείξαμε ότι δεν ήρθαμε τυχαία στο Φάιναλ Φορ, μας έμεινε όμως στο τέλος η πικρία. Πάμε πλέον για την τρίτη θέση και θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στον Παναθηναϊκό στον τελικό».

Τα θέματα του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών είναι προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια