Τι δήλωσαν Παπαδόπουλος και Καλογερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός-Αθηναϊκός για το κύπελλο Ελλάδας γυναικών




Κώστας Παπαδόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού): «Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά και ακολουθήσαμε πιστά το αγωνιστικό πλάνο που είχαμε ορίσει. Ορισμένα γρήγορα φάουλ που φορτώθηκαν κάποιες βασικές μας παίκτριες, μας ανάγκασαν να κάνουμε από την αρχή ένα μεγάλο ροτέισον.

Στο β΄μέρος ενώ ξεκινήσαμε καλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν δείξαμε το ανάλογο πάθος όπως στο α’ μέρος και δώσαμε την ευκαιρία στον Αθηναϊκό να μας πλησιάσει. Ο Αθηναϊκός είναι μια ομάδα που βασίζεται στα μακρινά σουτ και στο τέλος μπήκαν κάποια σκοτωμένα τρίποντα τα οποία τους βοήθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ. Αυτό που κρατάμε είναι η πρόκριση στον τελικό και το δικαίωμα που μας δίνεται να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το κύπελλο».


Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Προπονητής Αθηναϊκού): «Η Ζωή Κεχαγιά πήρε την ομάδα και την έφτασε μέχρι εδώ. Είναι ο συνδετικός κρίκος του Αθηναϊκού που πήρε το Ευρωπαϊκό και της τωρινής ομάδας που έχει στις τάξεις της οκτώ νεαρές παίκτριες. Όταν ένα παιχνίδι χάνεται στο σουτ σου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Από εκεί και πέρα εμείς το ευχαριστηθήκαμε, ήρθαμε εδώ σαν το μεγάλο αουτσάιντερ. Δίκαια φτάσαμε στο φάιναλ φορ και στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια διαφορά στον αγώνα. Δεν υπάρχει τύχη. Ατυχία υπάρχει. Μπορούσε να είχε μπει το τελευταίο σουτ, ενώ έγιναν και κάποια λάθη. Στο μπάσκετ οι μικρές λεπτομέρειες χτίζουν το αποτέλεσμα. Ένα σουτ χαμένο ένα ματς χαμένο. Εμείς χάσαμε. Ελπίζω του χρόνου να παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».

Τα θέματα του κυπέλλου Ελλάδας γυναικών είναι προσφορά:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια