Μποζίνης: «Την ίδια απόφαση θα έπαιρνα»

Από τον έφορο του τμήματος γυναικών της ΑΕ Πυλαίας, Πέτρο Μποζίνη, πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με την απόφασή του να πάρει την ομάδα και να αποχωρήσει κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα της Α2 γυναικών με τον Απόλλωνα Καλαμριάς:




«Και να γυρνούσε ο χρόνος πίσω την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Μια απόφαση προστασία για τον ιδρώτα των αθλητριών ,των προπονητών που κάποιοι και κάποιες που φορούν γκρι στολή και έχουν μια σφυρίχτρα δεν σέβονται. Που θέλουν να κλέψουν τον ρόλο του «πρωταγωνιστή» από τους αθλητές και τις αθλήτριες που δικαιωματικά τους ανήκει σε ένα παιχνίδι. Που με ύφος χιλίων καρδιναλίων μας φέρονται λες και είμαστε κατώτεροι τους. Όχι κύριοι και κυρίες με τα γκρι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Μας διώχνεται εμάς τους λίγους που έχουμε το μεράκι να ασχολούμαστε με αυτό το δύσμοιρο γυναικείο μπάσκετ (αλήθεια χωρίς ομάδες που θα σφυρίζετε).

Υ.Γ: Αλήθεια η λέξη άσχετος είναι τόσο βαριά ώστε να κρατούνται τα δελτία δυο αθλητριών που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα; Αλλά έτσι μάλλον βγάζετε το κόμπλεξ σας…»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια