Επεισοδιακή νίκη στο ντέρμπι του Φοίνικα για τους Ιππότες-Κρατήθηκαν τα δελτία των Κίνη και Παπαϊωάννου

Ύστερα από μια εκπληκτική εμφάνιση και εκμεταλλευόμενοι την τρομερή αστοχία της Πλατείας οι Ιππότες Χαριλάου επιβλήθηκαν με 44-59 στο ντέρμπι του Φοίνικα.












Στο μόνο σημείο που απειλήθηκαν οι Ιππότες ήταν στο 9ο λεπτό όταν προηγούνταν με 12-13. Μάλιστα οι  νικητές αγωνίστηκαν με μόλις επτά παίκτες.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δεκάλεπτη διακοπή στο τρίτο δεκάλεπτο και ενώ κλήθηκε η αστυνομία συνεχίστηκε παρόλα αυτά πέντε λεπτά πριν έρθει.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι ο Κινης αποβλήθηκε επειδή απείλησε το δεύτερο διαιτητή και ο Παπαϊωάννου τιμωρήθηκε επειδή παρότι αποβλήθηκε δεν έφυγε από τον πάγκο. Η Πλατεία κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι το παιχνίδι συνεχίστηκε πριν έρθει η αστυνομία ενώ ο Παπαϊωάννου όταν στο 27'04" πληροφορήθηκε ότι πρέπει να φύγει απομακρύνθηκε. Από ότι μάθαμε κάνεις δεν είχε καταλάβει ότι είχε αποβληθεί ο Παπαϊωάννου μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε. Κρατήθηκαν τα δελτία των Κινη και Παπαϊωάννου και η συνεχεία αναμένεται να κριθεί στα γραφεία της ΕΚΑΣΘ.

Δεκάλεπτα: 12-15, 21-27, 29-43, 44-59
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ.-Σιαμαντούρας
ΠΛΑΤΕΙΑ (Εφραιμίδης): Τσακιρης 5(1), Καλαϊτζιδης 2, Ιωαννιδης 12(3), Τσουβαλας, Χασαπης 8, Ποτουριδης, Χρυσομαλλος 8(1), Παπαϊωαννου 4, Γιαννιρης 2, Κίνης 3(1).
ΙΠΠΟΤΕΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ(Μπλέρης): Καμαρας 7(1), Καραγιανιδης 19(2), Πλανος 7(1), Νικου 8, Γιαπουτζιδης 7, Χαραλαμπιδης, Ραϊδης 11(2).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια