Επιστρέφει η Σολωμού στη Νίκη Βόλου

Συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου αύριο και ώρα 13.00, όπου υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας την Ολύμπια Λάρισας στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας.



Μετά από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της και έχει μπροστά της έναν δύσκολο αγώνα καθώς αντιμετωπίζει μία από τις ποιοτικότερες ομάδες της κατηγορίας. Παρά την δυναμικότητα του αντιπάλου, το κίνητρο είναι μεγάλο για τις παίκτριες της Νίκης Βόλου που στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση και να κερδίσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από αυτή την αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Στεργιόπουλος μπορεί να υπολογίζει στην επιστροφή της έμπειρης σέντερ Ελένης Σολωμού που θα ενισχύσει σημαντικά τις κυανόλευκες.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι επίσης οι Ελένη Παρασχάκη, Ελισσάβετ Ντέγκα, Νένα Παγκαλίδου, Ευαγγελία Μπράχου, Κατερίνα Στρίγκου, Ηλιάνα Καρύδη, Αγγελική Μάντζου, Άννα-Μαρία Κοπάνου, Μαρία Γεροκώστα, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Ειρήνης Γκίνο, Βιργινίας Χρήστου, Εβελίνας Αλεξίου και Κατερίνας Γιοβανάκη.

Με την ευκαιρία του αγωνιστικού ρεπό που έχει την Κυριακή η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου, οι παίκτριες, ο προπονητής και η διοίκηση του συλλόγου προσκαλούν όλους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και να στηρίξουν την υπερπροσπάθεια που κάνει η ομάδα για καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια