Καφαντάρη: «Ανεξήγητα κακό το δεύτερο ημίχρονο»

Η προπονήτρια του Ηρακλή, Ελένη Καφαντάρη, δήλωσε για τον προηγούμενο και τον επόμενο αγώνα της ομάδας της τα εξής:








«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ καλές αλλά ελέγχαμε τον ρυθμό και υπήρξαν στιγμές που τρέξαμε και βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια.

Στην ανάπαυλα είπα στις παίκτριες μου, ότι πρέπει να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τις περισσότερες κατοχές.

Μου είναι δύσκολο να δεχτώ και να εξηγήσω το κακό δεύτερο ημίχρονο που είχαμε, κυρίως την αστοχία κάτω από το καλάθι και τα τρίποντα που σουτάραμε εντελώς μόνες.

Είχαμε πολύ κακή αντιμετώπιση της ζώνης που δεν έχουμε ακόμα προλάβει να δουλέψουμε αλλά και δεν αξιοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μας πήραν τον έλεγχο και με πολύ κακές ατομικές προσπάθειες ξέφυγε και η διαφορά που δεν είναι η εικόνα του χθεσινού παιχνιδιού.

Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς και κυρίως στην επίθεση γιατί βάλαμε 38 πόντους μέσα στην έδρα μας και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί.

Τώρα συνεχίζουμε με ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Λάρισα, είναι πολύ δυναμική ομάδα με ένα ρόστερ πολύ έμπειρο.

Πρέπει να δουλέψουμε πολλή όλη την εβδομάδα, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε την Κυριακή και να παραταχθούμε δυνατές και σοβαρές, διεκδικώντας τη νίκη που θα μας ανεβάσει και την ψυχολογία και τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια