Παπαμιχαήλ: «Μετράει η νίκη»-Μπόνη: «Είμαστε στους στόχους μας»

Ασταμάτητος είναι ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επιβλήθηκε και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο κλειστό της Γλυφάδας.











Οι παίκτριες της Ελένη Καπογιάννη έκαναν το «τέσσερα στα τέσσερα» και πλέον στρέφουν την προσοχή της στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Πρωτέα Βούλας στο «Γ. Γεννηματάς». Η Πέλυ Παπαμιχαήλ, που επανήλθε στη δράση αφού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό της, δήλωσε μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Το πρώτο που μετράει για εμάς είναι η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά όσο θέλαμε. Όμως, στη συνέχεια βρήκαμε λύσεις στην πολύ σκληρή και πιεστική άμυνα του Κρόνου. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα και αποδώσαμε ωραίο μπάσκετ κατά διαστήματα.

 Είμαστε χαρούμενοι για το «4Χ4» και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και σήμερα να μας δει. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε μέσα από τις εμφανίσεις μας και τις νίκες να… αυξήσουμε και την προσέλευσή του. Είμαστε ενθουσιασμένες όλες οι αθλήτριες με τον Ολυμπιακό και με τη διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Όσο για εμένα, αυτό που μετράει είναι ότι είμαι καλά πλέον, αφού ξεπέρασα τον τραυματισμό που με ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα».

Δηλώσεις έκανε και η Μαριρόζα Μπόνη: « Είμαστε στους στόχους μας. Έτσι θέλαμε να ξεκινήσουμε κι ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Πηγαίνουμε καλά, όμως παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Τώρα, ακολουθεί ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Πρωτέα στο οποίο θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια