Αυτζή: «Ηταν δύσκολο ματς»-Μάλαμα: «Περιορίσαμε τον Αθηναϊκό»

Ευρείας έκτασης νίκη επί του Αθηναϊκού στο κλειστό του Βύρωνα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.










Οι «πράσινες» επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τη Μαρία Αυτζή να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς ο αντίπαλός μας στην έδρα του είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και πιστεύω ότι θα κατακτήσει σημαντικές νίκες σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε να ξεφύγουμε μπροστά στο σκορ ώστε να τονώσουμε την ψυχολογία μας, μετά το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής».

Δηλώσεις έκανε και η βοηθός του Πέτρου Πρέκα στην τεχνική ηγεσία, Μαργαρίτα Μάλαμα, τονίζοντας για το πώς έφθασαν στο «διπλό»: «Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό σερί, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε μόνο πέντε πόντους. Αυτός άλλωστε ήταν και ο στόχος μας, να περιορίσουμε τον Αθηναϊκό, καθώς είναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι μας ήταν πολύ αποτελεσματικό και όλα λειτούργησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια