Πρώτη νίκη για την Ιντρακομ

Δεν άργησε να «σπάσει το ρόδι» για τη νεοσύστατη ομάδα των εργαζομένων της Ιντρακομ Τέλεκομ. Στην τρίτη μόλις εμφάνιση της ομάδας στη Β' Κατηγορία του Πρωταθλήματος Εργαζομένων Θεσσαλονίκης, οι «κόκκινοι» κέρδισαν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα καθώς επικράτησαν του Ευθυμιάδη με 35-40, στο κλειστό γήπεδο της ΕΚΟ

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με σφικτές άμυνες και μεγάλο πάθος και από τις δύο ομάδες, με τους νικητές να κερδίζουν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ.

Κορυφαίος από τους νικητές και κινητήριος μοχλός της ομάδας αναδείχθηκε ο Σιάρκος με 12 πόντους, με άξιους συμπαραστάτες του Γιομπλιάκη και Ευαγγελίδη. Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής των νικητών Διονύσης Φαχιρίδης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους συμπαίκτες του.
Ημίχρονο 12-13
Διαιτητές: Σπανός-Σιόντας
ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (Κεσσίδης): Λελης, Βελλης, Μαβινίδης, Παρδάλης 1, Ανανίδης 3, Καραΐσκας 7, Παπαθανασίου 15(1), Αργύρης, Τσεκουρας, Τσακιρίδης 9 (1).
ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΤΕΛΕΚΟΜ (Φαχιρίδης): Κωτσιόπουλος, Σιάρκος 11, Μήτσης 6, Σεΐζης 2, Κέλλης 2, Στρουθόπουλος, Γιομπλιάκης 8, Μακρής 2, Ζησόπουλος 1, Γρίβας 2, Ευαγγελίδης 6, Σουνάπογλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια