Η φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης Ελλήνων Εφήβων στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.- Λημνιάτης: «Αγαπώ την ιστορία»-Παπαθεοδώρου: «Συνεχίστε την καλή δουλειά»-Σωσσίδης: «Χαρά για όλους τους Έλληνες η επιτυχία σας»

Η επίσημη φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων (U-18) του Βόλου,  υπογεγραμμένη από όλους τους διεθνείς μας παίκτες βρίσκεται πλέον και επίσημα στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ.






Η τελετή παράδοσης παραλαβής πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού Ηλία Παπαθεοδώρου και των στενών του συνεργατών, Γιώργου Λημνιάτη και Δημήτρη Καρβέλα στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. , «Μίμης Τσικίνας». Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Γιώργος Λημνιάτης συνοδευόμενοι από τους Γιωργή Μπουσβάρο και Δημήτρη Κυριακού(τεχνικού διευθυντή όλων των τμημάτων μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ.), επισκέφθηκαν  και την προπόνηση των Ακαδημιών δίνοντας τις συμβουλές τους στους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές της ΧΑΝΘ.

Σωσσίδης: «Χαρά για όλους τους Έλληνες η επιτυχία σας»

Στον χαιρετισμό του πριν από την παραλαβή της φανέλας, ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης είπε: «Ζήσαμε τον παλμό της επιτυχίας σας , μιας επιτυχίας που έδωσε χαρά σε όλους τους Έλληνες». Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αναλάβαμε την δέσμευση να είμαστε κοντά σε κάθε επιτυχία του Ελληνικού μπάσκετ και είμαστε χαρούμενοι που σήμερα είστε εδώ για να σας σφίξουμε το χέρι. Το Μουσείο του Μπάσκετ είναι ένας ζωντανός οργανισμός, μιας διαρκείς προσπάθεια εμπλουτισμού της συλλογής μας», κατέληξε.

Τους φιλοξενούμενους στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. καλωσόρισε η «ψυχή» της προσπάθειας, ο Γιωργής Μπουσβάρος που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σημασία της επιτυχίας της Εθνικής Εφήβων.

Παπαθεοδώρου: «Συνεχίστε την καλή δουλειά»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από την πλευρά του είπε: «Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά σε αυτή την πρωτοβουλία της Χ.Α.Ν.Θ. ενός Μουσείου που ξέρει να τιμάει τις επιτυχίες του Ελληνικού μπάσκετ. Το θετικό είναι πως η δουλειά στο Μουσείο δεν σταματάει και συνεχίζεται με παράλληλες δράσεις και πρωτοβουλίες. Έχω επαναλάβει πως πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτή την προσπάθεια καταγραφής της ιστορίας του Ελληνικού μπάσκετ. Συνεχίστε την καλή δουλειά»

Λημνιάτης: «Αγαπώ την ιστορία»

Ο Γιώργος Λημνιάτης, βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου στην Εθνική αλλά και στην Κηφισιά από την πλευρά του δήλωσε: «Αγαπώ πολύ την ιστορία του αθλήματος που υπηρετώ, άλλωστε προέρχομαι κι εγώ από ένα ιστορικό σωματείο, τον Πανελλήνιο και χαίρομαι που βρίσκω εδώ ανθρώπους που με πολύ αγάπη και μεράκι δημιούργησαν έναν χώρο μνήμης. Εύχομαι αυτή η προσπάθεια να μεγαλώσει. Ήταν χαρά μας να παραδώσουμε αυτή την φανέλα στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια