Η Ολυμπιονίκης Τατιάνα Καββαδία προάγει το γυναικείο μέσω των ακαδημιών του ΖΑΟΝ Κηφισιάς-Δείτε το βίντεο

Ένα εντυπωσιακό βίντεο ετοίμασε ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς προκειμένου να κάνει γνωστό στον κόσμο  της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων της Αττικής, την λειτουργία της ακαδημίας  του συλλόγου για κορίτσια ηλικίας από 8 έως 11 ετών.





Η Ολυμπιονίκης Τατιάνα Καββαδία, που είναι και μέλος της γυναικείας ομάδας του ΖΑΟΝ η ο οποία  αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ, έχει αναλάβει με την εμπειρία και τις γνώσεις της να αναδείξει τις μελλοντικές παίχτριες του συλλόγου και όχι μόνο.

Μέσα από αυτό το πολύ ενδιαφέρον video η Τατιάνα Καββαδία παρουσιάζει το έργο που επιτελείται εκεί. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον ΖΑΟΝ για το τμήμα κορασίδων (κορίτσια από 8 ετών και άνω) στα τηλ. 694 7700961 - 693 6670160 και ηλεκτρονικά στο  info@zaonkifissias.gr

Την επιμέλεια παραγωγής του βίντεο είχε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Γιάννης Σταθόπουλος, ενώ σημαντική ήταν η χορηγική βοήθεια της AltaMira Events Kids για την συγκεκριμένη παραγωγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια