Στα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου το τοπικό ντέρμπι

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση η ομάδα των Μαύρων Προβάτων Ευόσμου με περίσσιο πάθος κατάφερε να κερδίσει με 63-77 τον Αστέρα Κουκλουτζά.










Εναλλαγές στο σκορ και θέαμα απόλαυσαν οι αρκετοί Ευοσμίτες που παρακολούθησαν τον αγώνα έως τα μεσάνυχτα. Ο προπονητής των νικητών Τρανός δικαιώθηκε από το πάντρεμα νέων και έμπειρων και δίκαια πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 11-7, 26-23, 45-49, 60-60(κ.α.), 63-77
Διαιτητές: Μάρος-Μωϋσιδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ (Στανιτσόπουλος): Σιδεράς Θ.,Ξένος, Λουτράρης 2, Σιδεράς Γ. 1, Χαρτοματσίδης 3, Στανιτσόπουλος 17(1), Παπαδόπουλος, Σταμπολίδης 7, Χατζηβρέττας 6, Κνάπεκ 20, Τολούδης 6, Τσεκμεκίδης 1.
ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ(Τρανός): Καραμπάσης, Τσαμπάζης, Αμανατίδης 8, Καζαντζίδης 23 (2), Μπακιρτζόγλου 6, Παναγιωτίδης, Γιαπούζης 3, Κουτσικουρής 17 (2), Πόρναλης 2, Λεμονίδης 8, Ξυλάς 10, Παπαδόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Τρανός Νίκος είπε…
Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα πραγματικά πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, πάθος, δύναμη και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην κερκίδα αφού ο κόσμος του Αστέρα κάνει όλα τους τα παιχνίδια μοναδικά. Εξάλλου, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή.