Αρχίζουν το Σάββατο οι ακαδημίες του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικό

Το Σάββατο 19/9 στις 12:30 θα γίνει εκδήλωση για την έναρξη των ακαδημιών του Παναθλητικού Συκεών-Πειραματικό. Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Άλλη μια αθλητική χρονιά μόλις ξεκίνησε και ευχόμαστε να μας βρει όλους με υγεία και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες των καιρών που βιώνουμε.

Η έναρξη των ακαδημιών που ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες, βρήκε τον σύλλογό μας στην ευχάριστη θέση να διαχειρίζεται τις αθλητικές και πολιτιστικές εκφράσεις περίπου 150 παιδιών της περιοχής μας, αυξάνοντας τη δύναμή μας κατά 40 περίπου παιδιά. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση για τις προσπάθειές μας, ωστόσο μας γεμίζει ευθύνη αλλά και δύναμη για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Τη φετινή χρονιά, θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα και θα σας σας κάνουμε περήφανους για την επιλογή σας να αναθέσετε την αθλητική (και όχι μόνο) πρόοδο των παιδιών σας και «παιδιών» μας. Με αφορμή λοιπόν, την επίσημη έναρξη της αθλητικής χρονιάς, σας καλούμε το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 12.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Επταπυργίου (1ο Λύκειο Συκεών – κάτω από το Γεντί Κουλέ) για να κάνουμε κοινωνούς της προσπάθειάς μας, του φετινού προγραμματισμού των ακαδημιών, των συνολικών δράσεων που θα λάβουν χώρα.

Σας καλούμε να γνωρίσετε από κοντά όλο το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας, να τους μεταφέρετε τυχόν προβληματισμούς σας και να αποκτήσουμε την καλύτερη δυνατή «χημεία» για να επιτύχουμε από κοινού το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

Η συνάντηση θα είναι διάρκειας μίας ώρας και η βασική θεματολογία είναι η ακόλουθη:

Γνωριμία με προπονητές και εφόρους ακαδημιών – Τρόποι Επικοινωνίας
Εγκαταστάσεις Ακαδημίας (φέτος κατορθώσαμε να προσθέσουμε επιπλέον ώρες και στο Κλ. Γυμναστήριο – Σάλα Γεννηματά, 2ο – 6ο Δημ. Σχολείο Συκεών)
Πρόγραμμα Προπονήσεων (ενίσχυση προπονητικών ωρών)
Οδηγίες για τους αθλητές και την προετοιμασία τους από τους γονείς (θα δοθεί αναλυτικό υλικό)
Παροχές ακαδημίας – Συνδρομές – Ιατρική Βοήθεια
Πρόγραμμα Δράσεων & Εκδηλώσεων (Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά, Εκδρομές, Καλοκαιρινό Camp Βελτίωσης, Κατασκήνωση κ.λ.π.)
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει κέρασμα σε γονείς και παιδιά ενώ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε δωρεάν έναν αγώνα έκπληξη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, σας παρακαλούμε όπως μας προσκομίσετε (όσοι δεν το έχετε κάνει) τις αιτήσεις εγγραφής καθώς και λοιπά απαραίτητα δικαιολογητικά. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια