Δικαιουλάκος: «Δεν περιμένουμε άλλο τη Γέμελος-Βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος ήταν πάντα ρεαλιστής και αυτό το πρόσωπο  δεν θα το άλλαζε ποτέ. Με την επιστροφή της ομάδας από την Σερβία και τα φιλικά με τις «Πλάβι», μίλησε στην ιστοσελίδα www.sportshero.gr και ξεκαθάρισε πολλά πράγματα:









«Αρχικά να διασαφηνίσω ότι θέμα Γέμελος δεν υφίσταται πλέον. Δεν ήρθε πέρυσι ούτε σε Λετονία ούτε σε Κίνα αλλά μετά τον αποκλεισμό της προχθές από το Σικάγο οι όποιες ελπίδες να ενσωματωθεί έσβησαν οριστικά μετά την επικοινωνία που είχαμε. Μου ανέφερε ότι η μάνατζέρ της  είπε να περιμένει άλλη μία εβδομάδα μήπως και υπάρξει κάποια άλλη πρόταση από το WNBA! Της εξήγησα ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει να την περιμένουμε δηλαδή άλλη μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι οριστικά δεν υπολογίζεται.

Η περίπτωση Μάλτση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη και ο φυσιοθεραπευτής δεν της επιτρέπει να γυμναστεί ακόμη. Τα χρονικά περιθώρια στένεψαν πολύ όμως. Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι μπορεί η Σπυριδοπούλου να μην ακολούθησε την αποστολή στην Σερβία αλλά ακόμη δεν έχει κοπεί. Και για εκείνη και για μία δύο θέσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει η τελική 12άδα θα αποφασίσω το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να ζυγίσω τα πάντα και να κρίνω ποιες τελικά δεν θα είναι στην αποστολή.

Τώρα όσον αφορά τα φιλικά στην Σερβία και τις δύο ήττες ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει προβληματισμός αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι πρόκειται για φαβορί για μετάλλιο. Γενικά οι αντίπαλοι που επιλέξαμε στα φιλικά ήταν πάντα δύσκολοι   και δυσεπίλυτοι γρίφοι  και πολλοί από αυτούς αν όχι όλοι,  πολύ φιλόδοξοι ενόψει ευρωμπάσκετ.


 Όμως είχα αποφασίσει εξ αρχής ότι η ομάδα πρέπει να λαμβάνει τις εμπειρίες συνεχώς σαν μαθήματα και να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να κάνουμε λιγότερα λάθη, κομμάτι κομμάτι. Να  γίνουμε ρεαλιστές και να συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα, έχουμε πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα και είμαστε σαν ομάδα ικανοί για όλα. Για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και αυτό δεν είναι γενικολογία, ούτε  θολώνει τα νερά, είναι η αλήθεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια