Πήρε Ευμορφοπούλου, Στεφάτου και Ρουμπελάκη ο Ίκαρος Καλλιθέας-Οι πρώτες τους δηλώσεις

Τρεις ακόμη σπουδαίες μεταγραφές έκανε ο Ίκαρος Καλλιθέας που απέκτησε την  31χρονη πόϊντ γκαρντ Ευαγγελία Στεφάτου (από Ζωγράφου), την  34χρονη γκαρντ  Άννα Ρουμπελάκη (από Προφήτη Ηλία) και την  29χρονη φόργουορντ Σίσυ Ευμορφοπούλου (από Προφήτη Ηλία).








Τα ονόματα, η ιστορία και η εμπειρία και των τριών κοριτσιών τα λένε όλα για την τεράστια ενίσχυση του συλλόγου της Καλλιθέας που πραγματοποιεί το ισορροπημένο σχέδιό του της ενίσχυσης με ταλαντούχες νεαρές αλλά και  έμπειρες.

Η Ευμορφοπούλου είπε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα για το γυναικείο και νοιώθω πιο ώριμη από ποτέ. Θέλω να συμβάλλω στους στόχους του συλλόγου,  για να διακριθούμε». Η Ρουμπελάκη τόνισε: «Έχω ξαναπαίξει  στην Καλλιθέα και  ήταν εύκολο να επιστρέψω και να φτιάξουμε όλες μαζί κάτι αξιόλογο». Τέλος η Στεφάτου εξήγησε: «Είμαι βέβαιη ότι η επιλογή μου θα δικαιωθεί αφού θα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και γνωρίζω όλα τα κορίτσια . Έχω πολλά να προσφέρω και σίγουρα θα τα καταφέρουμε…» 

Ο Ίκαρος Καλλιθέας θα ανακοινώσει σύντομα και το νέο διοικητικό σχήμα αλλά και κάποιες ακόμη μεταγραφές που θα ενισχύσουν τον σύλλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια