Από τα καλύτερα σώματα αθλητριών αυτό της Εύας Κατωπόδη σύμφωνα με ιστοσελίδα

Αφιέρωμα στα καλύτερα σώματα αθλητριών έκανε το σάιτ http://portfolio.ladylike.gr/ και φυσικά συμπεριέλαβε σε αυτό από το άθλημα του μπάσκετ την Εύα Κατωπόδη. Διαβάστε το κείμενο:










«Η Εύα Κατωπόδη είχε ξεκινήσει από έξι ετών τον αθλητισμό, όπου και έκανε Τάε Κβον Ντο. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κουράστηκε και ήθελε να ξεκινήσει ένα ομαδικό άθλημα, κάτι που επιθυμούσε από μικρή, το μπάσκετ, το οποίο της έκλεψε την καρδία από την πρώτη στιγμή που έπιασε την μπάλα. Γυμνάζεται έξι με επτά φορές την εβδομάδα από δύο έως τέσσερις ώρες την ημέρα.

Το σώμα της χτίστηκε λόγω της καθημερινής και σκληρής προπόνησης, καθώς και της διατροφής, που προσπαθεί και κάνει, «αλλά η αλήθεια είναι πως και ο πατέρας μου βοήθησε με τα γονίδιά του» όπως δηλώνει. Οι δυσκολίες είναι πολλές, ειδικά όταν συμπαίκτες και αντίπαλοι είναι γυναίκες. «Οταν υπάρχει κοινός στόχος τα υπόλοιπα μπαίνουν στην άκρη». Και τώρα η ανατροπή: Θεωρεί πως το μπάσκετ δεν βοηθάει στο να έχεις ένα καλλίγραμμο σώμα και πως είναι μύθος ότι βοηθάει στο να ψηλώσεις. Η ίδια έχει αποκτήσει το σώμα της λόγω της αγάπης της για την γυμναστική.

Συμβουλή: «Αγάπησε το σώμα σου! Βάλε την γυμναστική καθημερινά στην ζωή σου, όχι μόνο για να έχεις ένα ωραίο κορμί αλλά και για ευεξία. Και να πίνεις πολύ νερό!»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια