Μπάσκετ και κοινωνική ευαισθησία από την Χ.Α.Ν.Θ.-Φωτορεπορτάζ

Με την παρουσία του αθλητικού συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. «Θερμαικός» και του αγώνα επίδειξης boccia, που σήμερα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα παραολυμπιακά αθλήματα, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των Ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ.






Ο αγώνας επίδειξης boccia προκάλεσε ενθουσιασμό αλλά και τον θαυμασμό όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για τις ικανότητες των παιδιών και την προσπάθεια που καταβάλλουν με στόχο την ολοκληρωτική ένταξη τους στην κοινωνία.

«Η ΧΑΝΘ παραμένει πιστή στα ιδανικά του ευ αγωνίζεστε είναι αρωγός και συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στην δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν συμπολίτες μας», δήλωσε ο τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων της ΧΑΝΘ Μιχάλης Γιαννουζάκος, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Νίκο Σερέτη είχαν την ιδέα της πρόσκλησης του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. «Θερμαικός».

«Ήταν μια όμορφη εκδήλωση την οποία χάρηκαν τα παιδιά αλλά και οι γονείς και η οποία ήρθε να επισφραγίσει μια δημιουργική σεζόν στην οποία η ΧΑΝΘ κατάφερε να αυξήσει τον αριθμό παιδιών στα τμήματα υποδομής της ενώ έχουμε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για την επόμενη σεζόν», καταλήγει ο Μιχάλης Γιαννουζάκος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια