Ο Προμηθέας Πάτρας ευχαριστεί φιλάθλους, χορηγούς και τις αντίπαλες ομάδες και συγχαίρει τους Μαχητές Δόξας Πεύκων

Η διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας με το τέλος της ιστορικής για το σύλλογο αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015, χρονιά κατά την οποία ο Προμηθέας κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδό του στη Α2΄ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα του δεύτερου ομίλου του Β΄ Εθνικής, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου.

Ευχαριστεί από καρδιάς τους φίλους της ομάδας που, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015, στάθηκαν με τον πιο ζεστό τρόπο στο πλευρό μας, γεμίζοντας σε κάθε αγώνα την έδρας μας, όπως, βέβαια, ευχαριστεί ιδιαίτερα και όσους ακολούθησαν την ομάδα στα δύσκολα φετινά ταξίδια της σε όλη την Ελλάδα.

Απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν εμπράκτως στηρίζοντας το όλο εγχείρημα του συλλόγου. Επιπλέον, ευχαριστεί τους αθλητές και το προπονητικό team του συλλόγου και τους συγχαίρει για τη μεγάλη επιτυχία τους, που ήρθε ως φυσική συνέπεια των κόπων τους. Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστεί όλες τις ομάδες του δεύτερου ομίλου της Β΄ Εθνικής, στον οποίο συμμετείχε, για τον υγιή ανταγωνισμό και το φίλαθλο πνεύμα, το οποίο επέδειξαν καθ’ όλη τη χρονιά.

Όσον αφορά στους Μαχητές, η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Μαχητές Δόξας Πεύκων για την επικράτησή της στον αγώνα μπαράζ και την άνοδό της στη Α2΄ Εθνική κατηγορία και της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθεια της για μια καλή πορεία τη νέα αγωνιστική χρονιά».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια