Αποκλείστηκε από τον τελικό με ψηλά το κεφάλι ο Σ.Ε.Θ.

Με την γλυκόπικρη γεύση της νίκης-αποκλεισμού αποχαιρετά ο Σ.Ε.Θ. την φετινή χρονιά. Η διαφορά των δεκαπέντε πόντων του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσουν ακόμη ένα τρόπαιο.   






Σε ντέρμπι εξελίχτηκε ο ημιτελικός της Μίκρας με τον Σ.Ε.Θ. να είναι πιο συγκεντρωμένος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και να προπορεύεται σχεδόν σε όλη την διάρκεια του σαρανταλέπτου αλλά σε κανένα χρονικό σημείο να μην μπορεί να ξεπεράσει έστω τους οκτώ πόντους. Η κούραση των βασικών παικτών και το άγχος ήταν εμφανέστατα. Χαρακτηριστικό και πάλι το ποσοστό των ελευθέρων βολών των δύο ομάδων, με τους νικητές του αγώνα να έχουν 18/30 και τον Ο.Α.Σ.Θ. 9/13.   

Κομβικό σημείο στην εξέλιξη της μάχης για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όπου οι παίκτες του Ο.Α.Σ.Θ. ευστόχησαν σε τρία συνεχόμενα τρίποντα και πήραν το προβάδισμα στο σκορ.               

Όλοι οι εκτελωνιστές που βρέθηκαν για τις ανάγκες του αγώνα εντός των τεσσάρων γραμμών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και προσπάθησαν ο καθ’ ένας τους να βοηθήσουν την ομάδα τους να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο κοντά στον στόχο της.   

Τους πόντους του Σ.Ε.Θ. στον τελευταίο αγώνα για την φετινή χρονιά  σημείωσαν οι Γρηγοριάδης 25, Φραγκουλίδης 11(3), Παπαγιαννάκης 8(2),  Ιωακειμίδης 7, Ψαρρόπουλος 4, Βλάχος 3, Καπνιάς 2, Χωρινός 1.
Δεκάλεπτα : 19-21, 30-34, 48-49, 58-61.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια