Γιατράς: «Έβαλαν όλοι το λιθαράκι τους για την άνοδο του Προμηθέα Πάτρας»

Η τρίτη άνοδος σε ισάριθμες σεζόν είναι γεγονός για τον Προμηθέα, που από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην δεύτερη υψηλότερη κατηγορία της χώρας, την Α2. ΄










Ο σύλλογος της Πάτρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' εθνική στον Βορρά και πλέον μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει. Ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Γιατράς, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr). Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της ομάδας του που τη φέρνει στην Α2

«Είμαστε ευτυχισμένοι γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και τελικά ανταμειφτήκαμε. Ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς ήταν η ταλαιπωρία εξαιτίας των μεγάλων ταξιδιών που είχαμε να κάνουμε εβδομάδα παρά εβδομάδα. Ξεκινήσαμε άσχημα τη σεζόν με δύο ήττες, όμως βρήκαμε τη δύναμη και τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσουμε με ένα μεγάλο σερί νικών και τελικά πιστεύω ότι δίκαια βγήκαμε πρωταθλητές.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που παίξαμε αντίπαλοι και ήμασταν απέναντι μόνο μέσα στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε καινούριους φίλους κι αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού».

Για το ρόστερ της ομάδας του

«Στην ομάδα είχαμε τέσσερα παιδιά με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ήθελαν χρόνο για να δέσουν με τους παλιότερους, όμως όπως φαίνεται κι από το αποτέλεσμα αυτό ήρθε στην πορεία. Είχαμε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και ο κάθε παίκτης από τους 16 που ήταν στο ρόστερ έβαλε το λιθαράκι του για να φτάσουμε μέχρι εδώ και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για τον όμιλο του Βορρά της Β' Εθνικής


«Ο μύθος ότι ο όμιλος του Βορρά αποτελείται από πιο εύκολες ομάδες δεν ισχύει. Είναι λίγο διαφορετικό το μπάσκετ του παίζεται, καθώς είναι πιο physical, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν παίζεται καλό μπάσκετ. Υπάρχουν καλές ομάδες και καλοί προπονητές. Το επίπεδο είναι υψηλό και σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτός ο μύθος ότι στο Βορρά τα πράγματα είναι πιο εύκολα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια