Δικαιουλάκος: «Προβλήματα υπάρχουν αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί…»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζώρτζης Δικαιουλάκος μίλησε στην αθλητική εφημερίδα  «Φως» για την πρόοδο της Εθνικής ομάδας γυναικών και των προπονήσεων καθώς και τα φιλικά που έρχονται με την Λετονία. Να τι είπε:









«Είναι αλήθεια ότι δέκα μέρες μετά την έναρξη των προπονήσεων δεν είναι και λίγα τα προβλήματά μας. Βασικά προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας και να δώσουμε ρόλους εστιάζοντας αρκετά στο σκορ που είναι βασικός παράγοντας σε κάθε ομάδα.

Μένει ένας μήνας για το Πανευρωπαϊκό και έχουμε ήδη διαβάσει αρκετά τους αντιπάλους, σίγουρα όμως ανεξάρτητα από το σκάουτιγκ που όσο περνά ο καιρός και μετά τα πρώτα φιλικά θα γίνεται και πιο βαθύ και με λεπτομέρειες κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες σε Ρουμανία και Ουγγαρία.

Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις και θέλουμε και εμείς να είμαστε μια τέτοια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το έμψυχο υλικό μας θα το εκμεταλλευτούμε όσο περισσότερο και καλύτερα γίνεται. Τα πρώτα μας τεστ θα ξεκινήσουν με τα φιλικά κόντρα στην Λετονία, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι Λετονοί με ενημέρωσαν ότι θα  έρθουν με όλα τα μεγάλα τους αστέρια εξαιρουμένης της Ανέτ Γέκαμπσον Ζόγκοτα που είναι στο κρεβάτι άρρωστη. Είναι μια εξαιρετική αντίπαλος σε αυτό το στάδιο για να βγάλουμε τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα».


Το πρώτο τεστ με την Λετονία θα γίνει αύριο στις 18.00 στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια