Σπανού: «Δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρά μας»

Αν και 22 μόλις ετών η Άρτεμις Σπανού θεωρείται από τις «παλιές» πλέον της εθνική γυναικών. Από την περασμένη Παρασκευή η ίδια και οι συμπαίκτριές της έχουν ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (11-28 Ιουνίου Ουγγαρία - Ρουμανία).







Βασικός στόχος για την Σπανού είναι η πρόκριση της εθνικής στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά, όπως υποστηρίζει, αποφεύγει να βάζει ταβάνι στα όνειρά της. «Σαν ομάδα θέλουμε πάντα το καλύτερο. Θα πάμε στη Ρουμανία και θα τα δώσουμε όλα. Πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και από εκεί και πέρα ό,τι άλλο έρθει, θα είναι καλό για μας. Εμείς ποτέ δεν βάζουμε ταβάνι στα όνειρα μας. Συνεχίζουμε να παίζουμε με πάθος και με καρδιά για το καλύτερο δυνατό». 

Αναφορικά με την προετοιμασία η Σπανού σχολίασε: «Έχουμε ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή. Όλα τα κορίτσια δείχνουμε καλά στοιχεία και έχουμε έρθει έτοιμες και δυνατές για φέτος. Γίνεται σκληρή προπόνηση και πάμε καλά προς το παρόν. Και ο κόουτς είναι ευχαριστημένο και συνεχίζουμε δυνατά».

Η 22χρονη διεθνής σέντερ μίλησε και για τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον όμιλο της εθνικής. «Είμαστε σε έναν σχετικά  βατό όμιλο. Δεν έχουμε μεγάλες ομάδες, όπως για παράδειγμα η Γαλλία και η Ισπανία. Υπάρχει βέβαια η Τουρκία όπου είναι μια καλή ομάδα. Στόχος  μας, όπως είπα, είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα δουλέψουμε για κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Ο προπονητής μας θα έχει τα δικά του πράγματα να μας πει για κάθε ομάδα, οπότε ακόμα δεν το πολυσκεφτόμαστε. Αυτή τη στιγμή έχουμε στραμμένη  την προσοχή μας στην προετοιμασία, να κάνουμε φιλικά παιχνίδια και να δούμε πως είμαστε σαν ομάδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια