Φινάλε των 3x3 ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στην Αιδηψό

Τελευταίος σταθμός για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι η πανέμορφη Αιδηψός. Το διήμερο 4 και 5 Ιουλίου λοιπόν, οι Έλληνες καλαθοσφαιριστές, δίνουν ραντεβού με τους λάτρεις του μπάσκετ, στα Λουτρά της Αιδηψού (28ης Οκτωβρίου – Παραλιακή Λουτρών Αιδηψού).


«Ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την επιλογή της Αιδηψού, όπου μαζί με τις περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης, της Γλυφάδας και του Πειραιά, θα αποτελέσουν τον κορμό για την εφετινή διοργάνωση των αγώνων μπάσκετ 3Χ3 STREETBALL στις 4 και 5 Ιουλίου 2015 με Θέμα: ‘Τάπα στη βία και στον ρατσισμό’. Καλούμε λοιπόν τους νέους του Δήμου, αλλά και όσοι από τους Δημότες μας  επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή και να αγωνιστούν με πάθος και ήθος για το μήνυμα των αγώνων. Σύνθημα μας: Τάπα στη βία και στον ρατσισμό», υποστήριξε στην επιστολή της, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Ευσταθίου Ελένη.

Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον την ΕΟΚ, ΠΣΑΚ, αλλά και τη ΓΓΑ, αισθάνθηκε και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ: «Με αφορμή τη διεξαγωγή του Τουρνουά 3Χ3 ‘Τάπα στη βία και  τον ρατσισμό’,  ο πρόεδρος Δημήτρης Αγγελόπουλος και το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ, ευχαριστούμε θερμά την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ καθώς και τους χορηγούς μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια όλων μας».

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για πρώτη φορά μάλιστα, θα υπάρχουν κατηγορίες για οικογένειες και μικτές ομάδες. Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site: www.3on3streetball.gr.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια