Απόλυτη επιτυχία στο πρώτο φετινό 3Χ3 της ΗΟΟΡ-Φωτορεπορτάζ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο από τα τρία φετινά της τουρνουά 3Χ3 σε συνεργασία με την FIBA στα γήπεδα του Δήμου Παύλου Μελά.




Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε το ταξίδι από την Θεσσαλονίκη και την ΗΟΟΡ με τελικό προορισμό την Πράγα όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου (3Χ3 World Tour) στις 8 και 9 Αυγούστου για τον νικητή της κατηγορίας 18+ με ενδιάμεσο σταθμό το τουρνουά της Αθήνας.

Το τουρνουά 3Χ3 της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού που έγινε το Σαββατοκύριακο ήταν το πρώτο από τα τρία συνολικά που θα λάβουνε χώρα στα πλαίσια της τέταρτης συνεχόμενης χρονιάς και τρίτη συνεχόμενης έχοντας ως επίσημο συνεργάτη της την FIBA.

Οι νικητές του πρώτου φετινού τουρνουά της 3Χ3 της ΗΟΟΡ ήταν οι εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10-11: TOP FOUR που νίκησαν τους ΑΕΤΟΥΣ 4-3
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 12-13: AVENGERS που νίκησαν τους HOOP HEROES 10-9
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14-15: ΜΑΧΗΤΕΣ που νίκησαν τους SALONIKA DUNKERS 8-6
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 16-17: AIΑΣ ΕΦΗΒΙΚΟ που νίκησαν τους ΑΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ 11-8
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 18+ (που είναι πρόκριση για το τουρνουά της Αθήνας για να πάνε στην Πράγα): NO DEFENSE που νίκησαν τους ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ ΙΩΝΑΣ 21-17
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ: HOOPIES που νίκησαν τις ΑΤΡΟΜΗΤΕΣ 6-1
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΝΤΙΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΚΙΔΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ: ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΔΟΥ
ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Η Σχολή Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, το τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού Δήμου Παύλου Μελά και τον Διευθυντή του Τμήματος Ευστάθιο Αναστασιάδη.

Επίσης τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, AUTOVISION, KAOIL, NESPO, HEBEKIDIS AUTO GROUP, INTERWATER, SPORT 2000 και YAMAMAY-CARPISA όπως επίσης και την ΕΔΟΜΑΚ που όποτε της έχει ζητηθεί από την ΗΟΟΡ φροντίζει να είναι κοντά της.

Υπενθυμίζεται πως το φετινό 4ο τουρνουά 3Χ3 της Σχολής Εκμάθησης Καλαθοσφαίρισης ΗΟΟΡ του Γιώργου Μασλαρινού είναι ξεχωριστό γιατί είναι το πρώτο στην μνήμη του Τάσου Τέμπου. Σε μία λογική που θα εξελιχθεί σε θεσμός καθώς κάτι ανάλογο θα συμβεί σε όλα τα τουρνουά που θα ακολουθήσουνε. Ο Τάσος Τέμπος ήταν συμπαίκτης του Γιώργου Μασλαρινού στο παιδικό και εφηβικό τμήμα αλλά και μία από τις ψυχές της ΗΟΟΡ πετυχαίνοντας όντας αγαπητός από όλους να φέρει πολλά παιδιά κοντά στην Σχολή.

Ακόμη το ποσό που θα μαζευτεί από τις συμμετοχές των ομάδων της κατηγορίας 18+, που θα έχουνε την δυνατότητα ως νικητές να πάνε απευθείας στο μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends στην Αθήνα και από εκεί στο Παγκόσμιο τουρνουά 3Χ3 που θα διεξαχθεί στην Πράγα (3Χ3 World Tour) με όλα τα έξοδα πληρωμένα θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα είναι προς ενίσχυση του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια