Δεν πάνε στη Λευκάδα οι γυναίκες του Ν. Βότση-Δύο ακόμη μηδενισμοί σε αγώνες Γ΄ Εθνικής Ανδρών-Στο Κορδελιό το Αίας Ευόσμου-Στρατώνι για τη Β΄ Εθνική Ανδρών

Από την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοινώθηκε ότι, μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης στον αγώνα ΑΣ Νίκη Λευκάδας – ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης  της 05/04/2015 για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣ Νίκη Λευκάδας με σκορ 20-0.







Επίσης, μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΟ Βόνιτσας στον αγώνα Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης – ΑΟ Βόνιτσας της 05/04/2015 για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης με σκορ 20-0.

Ακόμη, μετά τη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής του Σωματείου ΑΣ Πανεδεσσαϊκός στον αγώνα ΑΜΣ Aίολος Αστακού-ΑΣ Πανεδεσσαϊκός της 05/04/2015 για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΜΣ Αίολος Αστακού με σκορ 20-0.

Τέλος λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΣΑ Στρατωνίου, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) της 05/04/2015 και ώρας 17.00 αντί του ΔΑΚ Ευόσμου, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου Ελευθερίου Κορδελιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια