Νικητής στο ντέρμπι της Καλαμαριάς ο Σ.Ε.Θ.

Σε ένα όμορφο ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Δήμο Καλαμαριάς και τον Σ.Ε.Θ. Παρά τις απουσίες και από τις δύο ομάδες και την έλλειψη κινήτρου αφού ο πρωταθλητής ήταν γνωστός από την προηγούμενη αγωνιστική, το ενδιαφέρον του αγώνα αμείωτο κρατήθηκε έως το τέλος.  


Δυναμικά ξεκίνησαν οι παίκτες του Δήμου Καλαμαριάς τον αγώνα παίρνοντας σαφές προβάδισμα στο σκορ  με 9-0. Οι εκτελωνιστές αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν την διαφορά. Οι μικρές διακυμάνσεις στο σκορ ήταν στα επίπεδα των τεσσάρων έως οκτώ πόντων πάντα υπέρ της Καλαμαριάς στο πρώτο ημίχρονο. 

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου  οι εκτελωνιστές έκαναν την αντεπίθεση τους και κατάφεραν να ξεφύγουν αυτοί με εννέα πόντους. Οι Καλαμαριώτες προς τιμή τους, δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να επανέλθουν ξαναφέρνοντας στους δύο πόντους των αγώνα. Η καρδιά του Πρωταθλητή όμως ήταν αυτή που μίλησε στο τέλος και έτσι ο Σ.Ε.Θ. κατέκτησε ακόμη μία νίκη.

Ο Βλάχος ήταν ο κινητήριος μοχλός στην επίθεση του Σ.Ε.Θ. ενώ ο Γρηγοριάδης πάλεψε απέναντι στους υψηλόσωμους και πιο έμπειρους παίκτες του Δήμου Καλαμαριάς. 
Οι καλά οργανωμένες επιθέσεις και οι όμορφες φάσεις και από τις δύο ομάδες καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα.

Δεκάλεπτα: 23-17, 36-32, 51-54, 67-71
ΣΕΘ: Βλάχος 26(6), Γρηγοριάδης 18,Φραγκουλίδης 13(3), Ιωακειμίδης 7, Παπαγιαννάκης 5, Καπνιάς 2, Κρητικόπουλος Κ., Ελευθεριάδης,  Τσιταμπάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια