Στον Πρωτέα Βούλας το ντέρμπι του Πανελληνίου Νεανίδων- Σόφτσης: «Ανταπεξήλθαμε στο άγχος της πρεμιέρας»

Καλύτερος στην τελευταία περίοδο ο Πρωτέας Βούλας επικράτησε με 61-45 του Αθηναϊκού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 29ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος νεανίδων που άρχισε σήμερα στην Κοζάνη και συνδιοργανώνεται από την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΔΥΜ, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την ΠΕ Κοζάνης και τον Δήμο Κοζάνης με την ευγενική χορηγία της ΔΕΗ και του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός σε εξέλιξη με τον  Πρωτέα Βούλας να έχει ένα εντυπωσιακό σερί 21-10 στο τελευταίο δεκάλεπτο και να παίρνει άνετα το ροζ φύλλο. Οι παίκτριες του Θάνου Σόφτση με άμυνα ζώνης, πήραν για πρώτη φορά διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων  (55-44) στο 35ο λεπτό. Ο Αθηναϊκός δε μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να φθάσουμε στο τελικό +16.
Διαιτητές: Παφίλης-Τσιαπλής
Δεκάλεπτα: 13-9, 26-24, 40-35, 61-45
Πρωτέας Βούλας (Σόφτσης): Κίτσιου 5(1), Κολλάτου 14(1), Μεϊμάρογλου, Μαντά 4, Αμπντέλ-Φατάχ, Αναστασοπούλου 4, Φασούλα 18, Μιχαλοπούλου, Τσιχλάκη 3(1), Θεοδώρου 13, Κορρέ.
Αθηναϊκός(Καλογερόπουλος): Βασιλάκη, Σιδεράκη 6(1), Σταμάτη 12(1), Τσουκαλά, Χριστινάκη 23(1), Νάου, Καραμπάτσα, Νίξινα 4.

Σόφτσης: «Ανταπεξήλθαμε στο άγχος της πρεμιέρας»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Θάνος Σόφτσης, δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια που αντεπεξήλθανε στο άγχος της πρεμιέρας. Ξεκινήσαμε νευρικά και χωρίς σκέψη στο κομμάτι της τακτικής, ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα προσαρμόσαμε και διαβάσαμε καλά τα μις ματς. Ηταν το πρώτο παιχνίδι, συνεχίζουμε και ελπίζουμε να φανούμε καλύτεροι στη συνέχεια».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια