Μία νίκη από την άνοδο στην Α' κατηγορία του ΕΚΘ ο Ευκλείδης

Στο κλειστό της Ευκαρπίας, οι παίκτες του Ευκλείδη επικράτησαν της ομάδας του Ευθυμιάδη με 66 - 62.  Ο Ευκλείδης ήταν μόνιμα μπροστά στο σκορ με διαφορές άνω των δέκα πόντων και το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων.




Οι παίκτες του μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, απέδειξαν ότι η ήττα της α' φάσης ήταν  τυχαία και τέλειωσαν το πρώτο δεκάλεπτο με 19-2 σκορπίζοντας την αντίπαλη ομάδα επιθετικά και αμυντικά.

Στη συνέχεια με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του Ευκλείδη οι παίκτες του χαλάρωσαν  και ο Ευθυμιάδης κυνηγούσε συνεχώς το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο εκπληκτική η ευστοχία του Σμυρνιού, ο οποίος πέτυχε 14 πόντους με απόλυτο ποσοστό ευστοχίας.

Τώρα, υπάρχει η εκκρεμότητα του αναβληθέντα αγώνα με τους δημοσιογράφους και με νίκη του, ο Ευκλείδης θα πανηγυρίσει για πρώτη φορά την άνοδο στην Α' κατηγορία του πρωταθλήματος του ΕΚΘ.

Διαιτητές: Πεχλιβάνης-Καλαϊτζίδου
Δεκάλεπτα: 19-2, 40-29, 52-42, 66-62
Ευκλείδης (Ευσταθίου): Παπαδόπουλος 3, Σταματάκης 7 (1), Γεωργιάδης, Ευσταθίου, Τσουρέκας 4, Φτεργιώτης 16, Μωύσογλου 10, Πανίδης, Τζιαμπάζης, Νικολαίδης 9, Σμυρνιός 17.
Ευθυμιάδης (Κεσσίδης): Κεσσίδης 2, Μπεκιαρόπουλος 4, Ανανίδας 18 (5), Παπαθανασίου 24 (1), Τσιακιρίδης 9, Μαβινίδης, Τσεκούρας, Αργύρης, Βελλης, Κιούρτσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια