Κοσμά, Νικολαϊδου, Παπαμιχαήλ και Γκοτζή μιλούν για τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας

Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού ήταν ιδιαίτερα γιορτινό με τις παίκτριες της ομάδας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.








Αφροδίτη Κοσμά: «Ήταν ένα πολύ αγχωτικό ματς. Ένας τελικός. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες, μόνο σασπένς. Πιστεύω στο τέλος μίλησε η  εμπειρία μας και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τελικά εμείς. Τον αγώνα κατά τη γνώμη μου έκρινε το πάθος και η θέληση να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Νένα Νικολαϊδου: «Σημασία έχει ότι κατακτήσαμε το Κύπελλο. Έγινε ένα νευρικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες  και ιδίως από τη δική μας πλευρά και αυτό φάνηκε και στο χαμηλό σκορ. Βέβαια ευθύνεται και το γεγονός ότι είμαστε τρεις εβδομάδες  χωρίς παιχνίδι και βγήκαμε εκτός ρυθμού. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, αλλά και στις συμπαίκτριές μου».

Πέλη Παπαμιχαήλ: «Ήταν κακό ποιοτικά παιχνίδι, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Είμαστε πολύ ευτυχισμένες. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και θέλουμε να καταφέρουμε και τον επόμενο στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στο Ρύσιο γιατί ήρθε στον τελικό ψυχωμένο και πολύ καλά διαβασμένο. Αλλά εμείς είμαστε οι νικήτριες, οι Κυπελλούχοι και τα λέμε στα πλέι οφ».


Νατάσσα Γκοτζή:  «Είναι μεγάλη επιτυχία το back to back. Τα συναισθήματα είναι φοβερά για άλλη μια χρονιά. Τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα από την πρώτη μέρα γίναμε οικογένεια. Το ματς ήταν αρκετά κακό και εμείς κάναμε πολύ άσχημο επιθετικά παιχνίδι. Σημασία στον τελικό έχεις να πάρεις το Κύπελλο και εμείς τα καταφέραμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια