Καφαντάρη: «Είμαστε ευχαριστημένοι»

Η Ελένη Καφαντάρη ήταν αυτή που καθοδήγησε την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου από τον πάγκο μαζί με τους συνεργάτες της, φτάνοντας ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για να μείνει με τον τίτλο της φιναλίστ. Η ομάδα της όμως έδειξε ότι το πίστεψε.








«Το πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε εδώ. Πέρα από την ήττα και την πολύ μικρή πικρία που αφήνει το τελικό αποτέλεσμα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με αυτό που κάναμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι στο Ελληνικό το κρατήσαμε στους 46 πόντους. Δεν κάναμε κάποια πράγματα στην επίθεση, δεν πειράζει, είμαστε ευχαριστημένοι».

Παραδέχεται ότι ίσως μπορεί να μιλήσει για «χαμένη ευκαιρία»: «Με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας ναι... Θα μπορούσαμε να το πούμε. Αλλά είμαστε καλά με ότι καταφέραμε».

Υπάρχει όμως και συνέχεια: «Το μυαλό μας τώρα στρέφεται στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο τελείωσε εδώ με μια καταπληκτική πορεία μέχρι τώρα και ώρα κοιτάμε τα πλέι οφ, να βελτιώσουμε τη θέση που έχουμε από την κανονική περίοδο. Η παρουσία μας εδώ θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και συνεχίζουμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια