Στην οκτάδα της Ελλάδας οι σχολικές ομάδες του Φρυγανιώτη

Στις Σέρρες γράφτηκε η σημερινή νικήτρια πράξη για τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, που επικράτησαν με αρκετά μεγάλη δυσκολία των αντιστοίχων ομάδων του 1ου Δράμας και προκρίθηκαν στις οκτώ καλύτερες της Ελλάδας στο Πρωτάθλημα Λυκείων.





Τα αγόρια επιβλήθηκαν με 39-42 σε έναν αγώνα-ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του. Οι αντίπαλοί τους ήταν πολύ εύστοχοι στα τρίποντα, καθώς σημείωσαν συνολικά οκτώ, όμως ο Χατζηκυριακίδης με τον ίδιο τρόπο έγραψε το 38-40 και μετά οι νικητές ήταν ψύχραιμοι στις βολές και πήραν τη νίκη.

Τα κορίτσια δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο, καθώς σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι επικράτησαν  με 19-21. Για τρεις περιόδους ήταν πίσω στο σκορ, προηγήθηκαν για πρώτη φορά στην τελευταία περίοδο και οι παίκτριες της Δράμας αστόχησαν σε τρίποντο από το κέντρο, σχεδόν σε νεκρό χρόνο.  

Η συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα Εκπαιδευτήρια, καθώς λογικά θα αντιμετωπίσουν τα αγόρια του Μαντουλίδη και τα κορίτσια του Αριστοτελείου (οι δύο ομάδες παίζουν σήμερα το πρωί στην Κοζάνη τα αντίστοιχα παιχνίδια για την οκτάδα), στον αγώνα για την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Κύπρου.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια