Καπουρνιώτης: «Μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή»

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης μίλησε στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» αναλύοντας την εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία ολοκληρώθηκε, αλλά και για τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Αθηναϊκό που θα κρίνουν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, όσο και για τη δικαστική νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΑΣΕΑΔ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:







Σας χαροποίησε η τελική απόφαση - δικαίωση από το ΑΣΕΑΔ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Σίγουρα μας χαροποίησε, αν και ήταν μόνο μία ηθική δικαίωση για την ομάδα, καθώς δεν άλλαξε κάτι στο αγωνιστικό κομμάτι. Το θέμα είναι πως, αν είχε βγει νωρίτερα η απόφαση, είχαμε κάνει από Δεκέμβρη την ένσταση, θα είχαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα και, ενδεχομένως, να είχαμε αποφύγει κάποια πράγματα, όπως την απόφαση του Παναθλητικού να μην έρθει για το μεταξύ μας παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοικούσα επιτροπή και τον νομικό μας, τον κ. Ξηρό, για την προσπάθεια που έκαναν για να δικαιωθεί η ομάδα μας, έστω και χωρίς να υπάρχει το αγωνιστικό όφελος, και να φέρουν αυτή την ηθική νίκη στον Ολυμπιακό Βόλου».

Το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τί… γεύση άφησε;

«Μπορούμε να πούμε πως ήταν ένα πρωτάθλημα πλούσιο σε συναισθήματα. Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τον στόχο και είμαστε στα play-out, αλλά επίσης γιατί δεν υπήρξαμε εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο. Κανείς δεν μπορούσε να είναι ήσυχος όταν έπαιζε εναντίον μας. Το ταξίδι, βέβαια, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Μέσα από αυτά που καταφέραμε έχουμε μεγάλη πίστη ότι θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός, χαρήκαμε τη συμμετοχή μας στην κορυφαία κατηγορία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε εδώ και την επόμενη χρονιά».

Πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αθηναϊκό για την παραμονή την Κυριακή στις 18:00. Πώς το βλέπετε;

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Αθηναϊκός είναι η πιο έμπειρη ομάδα και ένα από τα τρία ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Νομίζω ότι από συγκυρίες βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία. Ξέραμε τους αντιπάλους μας, ξέραμε πως για να κερδίσουμε έπρεπε να παλέψουμε. Τώρα οφείλουμε τόσο σε μας, όσο και στους ανθρώπους που ασχολούνται με την ομάδα, να υπερβάλλουμε εαυτούς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Τι πιστεύετε για τη σειρά των αγώνων play out;

«Σίγουρα το μεγάλο φαβορί είναι ο Αθηναϊκός, αυτό δεν μπορούμε να μην το παραδεχτούμε. Είναι πιο έμπειρη ομάδα, με περισσότερα προσόντα και με το πλεονέκτημα της έδρας. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινάμε με 1-1 τη σειρά και όχι με 2-0, καθώς εκεί τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Τα play-out είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία και μία… ειδική κατάσταση. Τα δικά μας μεγάλα προσόντα γι’ αυτή τη σειρά αγώνων, πιστεύω, είναι το κίνητρο και οι φιλοδοξίες που έχουμε. Βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια σαν μία μεγάλη πρόκληση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια