Δια χειρός Βασιλειάδη, νίκη στον πόντο για τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία τρία δευτερόλεπτα διεξήχθη στο κλειστό της Καλαμαριάς με τον Ποσειδώνα να επικρατεί της Πλατείας με 49-48.









Με τρίποντο του Κινη επτά δευτερόλεπτα πριν την λήξη η πλάστιγγα έγειρε πρόσκαιρα υπέρ της Πλατείας με 48 47. Όμως ο Ποσειδώνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.  Ο Ακης Παπαμαρουδης πήρε τάιμ-άουτ και στην επαναφορά η εμπειρία μίλησε μετά από την κομπίνα η μπάλα έφτασε στο Βασιλειάδη που με διείσδυση άφησε την μπάλα πολύ ψηλά στο καλάθι για να γράψει το τελικό 49 48.

Από τον Ποσειδώνα εκτός από τον Βασιλειάδη ξεχώρισαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντεμπος που με δύο συνεχόμενα τρίποντα αλλά και πέντε κλεψίματα μετέτρεψε το 20-30 σε 35-33 και έβαλε στην θέση οδηγού τον Ποσειδώνα.  Ο Αντώνης Γκουντινάς με πολύ καλή οργάνωση αλλά και σκοράρισμα.  Ο αρχηγός Γιώργος Τικτόπουλος πέτυχε επιτέλους κρίσιμο τρίποντο και έδωσε το σύνθημα για επαναφορά. 

Ο Γιώργος Λαϊνάς πάλι ήταν φοβερός στην άμυνα και οι τρεις μικροί που χρησιμοποιήθηκαν (Γουναριάν, Στεφανίδης και Κονδινόπουλος) έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ξεκούρασαν τους μεγάλους.  Ο Γεροχρήστος και ο Γουναρίδης πάλεψαν κάτω από τα  καλάθια με τους πολύ δυνατούς ψηλούς την Πλατείας.

Δεκάλεπτα: 15-19, 20-30, 39-38, 49-48
Διαιτητές: Πετανίδου Γ.-Σακαλής
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Παπαμαρουδής): Λαϊνάς, Δελκούσης, Ντέμπος 14 (2), Γουναριάν, Κονδινόπουλος, Βασιλειάδης (13), Τικτόπουλος 3 (1), Γκουντινάς 11, Γεροχρήστος,  Μιχαηλίδης, Στεφανίδης

ΠΛΑΤΕΙΑ (Σονιόχου-Γιαννίρης): Τσακίδης 4(1), Καλαπόδης 4, Ιωαννίδης 7(1), Παπαδόπουλος 2, Σακοτσίδης 2, Ποζουρίδης, Τσιλικώτος 3(1), Κίνης 17 (3), Καλογερόπουλος 8, Μούλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια