Κοπή πίτας και χορός για το ΠΚ Νεάπολης-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Την Παρασκευή το βράδυ ο ΣΑΠΚ Νεάπολης είχε την τιμητική του. Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του, βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.






Ακόμη τίμησε το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως στο πρόσωπο του μητροπολίτη κ.Βαρνάβα, καθώς και την ΕΔΟΜΑΚ για την εθελοντική της προσφορά. Παράλληλα τιμήθηκε και ο Χρήστος Δενεσίδης, βετεράνος αθλητής του συλλόγου.

Την οπτικοακουστική ευθύνη είχε ο γενικός γραμματέας Αντώνης Μποζίκης, την ευθύνη της παρουσίασης η Κατερίνα Τσουκαλά, μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής ήταν ο Θωμάς Χαρμπαλής.

Το πρόγραμμα άρχισε με ομιλίες του προέδρου του ΣΑΠΚ Νεάπολης Χρόνη Μακρίδη και του αντιπροέδρου Λεωνίδα Παπακώστα. Ακολούθησαν η κοπή της πίτας, οι τιμητικές πλακέτες και οι βραβευσεις των αθλητών και των αθλητριών. Το γλέντι που ακολούθησε ήταν τρικούβερτο. Ο σύλλογος ευχαριστεί την διευθυνση της αίθουσας «Νύμφες» για την άψογη εξυπηρέτηση των φίλων και των αθλητών.

Από πλευράς επισήμων έδωσαν το παρόν τους όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Νεάπολης Σίμος Δανιηλίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετοί πολιτευτές. Παραβρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι του ΣΑΠΚ Νεάπολης κ.κ. Χατζησάββας, Σινάνης και Χατζηαντωνιάδης.







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια