Ο ΑΣ Champions Πανοράματος στο παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου-Οι δράσεις του συλλόγου και φωτορεπορτάζ

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης του Αθλητικού Συλλόγου Champions Πανοράματος, αντιπροσωπεία του επισκέφτηκε το παιδικό χωριό SOS του Πλαγιαρίου για να παραδώσει τρόφιμα απορρυπαντικά και άλλα είδη πρώτων αναγκών που συλλέχθηκαν. 










Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε  με τους υπευθύνους και να μάθουμε  περαιτέρω λεπτομέρειες για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του παιδικού χωριού που αυτή τη στιγμή αριθμεί 39 παιδιά ηλικίας 3 εως 17 ετών. Ο σύλλογος μας θα ‘θελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα γονείς και φίλους καθώς και υπαλλήλους της εταιρείας Eurocoffee που στήριξαν την προσπάθεια μας.

Ακόμη , την εβδομάδα που μας πέρασε οι αθλητές πέρασαν από σωματικές μετρήσεις με την δημιουργία ατομικής καρτέλας ενώ οι γονείς  είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν προσωπικά με την διατροφολόγο-διαιτολόγο του συλλόγου Χρυσή Αλεξούδη. Επίσης καθένας πήρε ειδικό ένθετο για τις διατροφολογικές συνήθειες ενός αθλητή.





Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε οι αθλητές του συλλόγου πήραν  το ατομικό τους ημερολόγιο για το 2015 που περιλαμβάνει φωτογραφίες από προπονήσεις-αγώνες καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Παράλληλα με το ημερολόγιο παρέλαβαν και το γιορτινό δωράκι τους, την  χριστουγεννιάτικη αναμνηστική κούπα με το σήμα του συλλόγου. Ο σύλλογος ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τις πορσελάνες Σπίθας. Επίσης σε κάθε αθλητή μοιράστηκαν και δωράκια από την εταιρεία ΚΥΑΝΑ την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Champions Πανοράματος εύχεται σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη καλά Χριστούγεννα και Καλή δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και χαρές». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια