«Διπλό» της ΗΟΟΡ στην έδρα του Φιλοκτήτη-Απίστευτες δηλώσεις του προπονητή των ηττημένων

Με πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο η Σχολή ΗΟΟΡ κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 52-61 εκτός έδρας από τον Φιλοκτήτη.






Η γηπεδούχος ομάδα χάνει για τον επόμενο αγώνα τον Σοφιανίδη λόγω τεχνικής ποινής που δέχτηκε, λόγω εσωτερικού κανονισμού (μία αγωνιστική στην τεχνική ποινή) και τον Γιαννακίδη για περισσότερο λόγω αποβολής. Ο προπονητής της Μάριος Οταμπασίδης ανέφερε:

«Είμαστε αντιμπασκετικοί, απείθαρχοι και απαράδεκτοι χαρακτήρες μέσα στο γήπεδο, κάποιοι νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους. Αυτά θα τελειώσουν πλέον... το μαχαίρι θα βρει κόκκαλο, όσο για τις αποβολές υπάρχει ο εσωτερικός κανονισμός και όλα θα διαβούν με βάση αυτόν, συγχαρητήρια στον κύριο Μασλαρινό και στην HΟΟΡ  για την άψογη συμπεριφορά και την μπασκετική παιδεία που επέδειξαν, μας κέρδισαν δίκαια.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ ψωμί ακόμα θα υπάρξουν άμεσα αλλαγές, ακόμα και στο ρόστερ. Αν χρειαστεί θα απομακρυνθούν και παίκτες για να επανέλθει το επίπεδο πειθαρχίας που επιθυμώ και η ηρεμία των αποδυτηρίων. Δεν είμαστε επαγγελματίες, παίζουμε σε χαμηλή κατηγορία αλλά δεν θα είμαστε το τσίρκο του ομίλου, να είστε βέβαιοι. Καλή συνέχεια στην HΟΟΡ εύχομαι τα καλύτερα».

Δεκάλεπτα: 18-15, 32-23, 43-38, 52-61
Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Καρμπά
ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ (Οταμπασίδης - Παλλάκης): Ξενόπουλος, Σοφιανίδης 9, Μηνασίδης 20(1), Γκάζος 17(1), Γιαννακίδης 1, Χοπτεριδής,Σταυρίδης 2, Ερκεκογλου, Λάτσιος, Καραδήμος 1, Ζαχαριάδης 2.

HOOP (Μασλαρινός): Σουρλής 9, Νικέζης 11(2), Λουμπούνης 18(3), Μακρίδης 11, Πιτσαλίδης, Μπράβος, Βουγιουκλής 2, Μπρόζος 1, Βελίκης 7, Κοττάρας 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια