Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο η Δόξα Ασσήρου

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Δόξα Ασσήρου καθώς επικράτησε στην έδρα της επί του Αστέρα Κουκλουτζά με 46-43 και κράτησαν το αήττητο στην έδρα τους με τέσσερα στα τέσσερα.











Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωθρά στο ξεκίνημα του αγώνα και βρέθηκαν πίσω στο πρώτο δεκάλεπτο με 10-17. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλυτέρα στην άμυνα αλλά στην επίθεση ήταν πάλι  μέτριοι και το ημίχρονο  έκλεισε με σκορ 22-29.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε στις αρχές του τρίτου όπου με ένα σερί 9-0 πέρασε μπροστά στο σκορ και μέχρι την λήξη του αγώνα ήταν κοντά στο σκορ. Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τσατιδης και Τσαϊριδης που πέτυχαν 13 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Πριν την έναρξη του αγώνα οι παράγοντες της Δόξας ζήτησαν ταυτοπροσωπία και όπως υποστηρίζουν διαπιστώθηκε ότι τρεις παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είχαν δελτίο και δεν αγωνίσθηκαν.

Δεκάλεπτα: 10-17, 22-29, 36-32, 46-43
Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Ευθυμιάδης
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ (Καϊκλής): Τσαϊρίδης 13, Βαλάτσος, Ζουναρόπουλος, Τσατίδης 14, Μιχαλόπουλος, Κοτζιάς 6, Αναστασίου 7(2), Καρυπίδης, Κανδής, Τσιριόπουλος 6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ (Στανιτσόπουλος): Σιδεράς 5, Χατζηβρέττας 4, Χαρτοματσίδης 4, Ξενιτόπουλος, Μαυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Στανιτσόπουλος, Σταμπολίδης 7, Ζαρωτίδης 8, Κνάπεκ 9, Τσεμεκίδης 6, Μπιτσίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια