Δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΑΟ Μεσήμβριας

Όπως κάθε χρόνο το τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Μεσημβρίας θα δείξει και φέτος το κοινωνικό του πρόσωπο. Αυτή τη χρονιά θα επισκεφτεί το παιδικό χωριό βορείου Ελλάδας στο Φίλυρο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετά από επικοινωνία που είχαμε με τους υπευθύνους ενημερωθήκαμε ότι στο παιδικό χωριό μένουν 35 παιδιά ηλικίας 5 ως 20 ετών.







Οι αθλητές, ο προπονητής και οι υπεύθυνοι του τμήματος θα προσφέρουν δωράκια στα παιδιά. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να κάνουμε πιο αισθητή την παρουσία μας και καλούμε όλο τον κόσμο της Ν. Μεσημβρίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχει στην προσπάθεια με την προσφορά τροφίμων, ειδών καθαρισμού αλλά και διαφόρων άλλων υλικών που χρειάζονται για την καλύτερη διαμονή των παιδιών.

Για το σκοπό αυτό έχουν τοποθετηθεί αφίσες (εικόνα πάνω) σε αρκετά σημεία της Ν. Μεσημβρίας καθώς επίσης και καλάθια στα σούπερ μάρκετ για να μπορεί να προσφέρει όποιος θέλει ότι μπορεί. Επίσης υπάρχει λίστα με τα είδη που όπως μας ενημέρωσαν είναι την περίοδο αυτή περισσότερο αναγκαία. (εικόνα κάτω). Όλα αυτά που θα συγκεντρωθούν μαζί με τα δώρα των παικτών της ομάδας θα μεταφερθούν από τους παίκτες του τμήματος μπάσκετ του Α.Ο.Μ. στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο στις 29 Δεκεμβρίου 2014».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια