Δικαιουλάκος: «Ούτε κρύο ούτε ζέστη από την κλήρωση του Ευρωπαϊκού γυναικών»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζώρτζης Δικαιουλάκος δεν βρέθηκε στην κλήρωση στην Βουδαπέστη για το Ευρωμπάσκετ των γυναικών  αλλά φυσικά δεν υπάρχει αρμοδιότερος να εκφράσει την άποψή του σχετικά.







Να τι είπε αποκλειστικά στο www.sportshero.gr από το μακρινό Όρενμπουργκ όπου βρίσκεται:

«Δεν μου δημιούργησε κάποια αισθήματα η κλήρωση, αρνητικά ή θετικά. Ήταν γνωστό ότι θα έχουμε ένα μεγαθήριο στο γκρουπ αλλά θεωρώ ότι εκτός από τις τέσσερις ομάδες που τέθηκαν επικεφαλής των ομίλων όλες οι άλλες ομάδες είναι λίγο πολύ του ιδίου επιπέδου και θα δυσκολευτεί πολύ κάποια ομάδα να κερδίσει κάποια άλλη. Μεγάλο ρόλο θα παίξει το τελικό ρόστερ των ομάδων καθώς μια απώλεια μπορεί να αποβεί μοιραία για κάποιους.

Εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα αλλά ούτε και είμαστε προβληματισμένοι για κάτι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και νομίζω ότι κύριος στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε την συμμετοχή μας παίζοντας ένα όμορφο δυνατό και έξυπνο μπάσκετ.

 Έχουμε πολλά πλεονεκτήματα σαν ομάδα, αλλά και αρκετά μειονεκτήματα, που σημαίνει ότι αν είμαστε τυχεροί μπορούμε να κάνουμε πολλά, αλλά σίγουρα δεν ξεκινάμε από την θέση του φαβορί. Το ευχάριστο είναι ότι όλα τα κορίτσια λατρεύουν την εθνική ομάδα και είναι πρόθυμα να λιώσουν στο παρκέ.

Δεν ξέρω ακόμα τι ενίσχυση θα έχουμε, η Γέμελος μου έχει υποσχεθεί οτι θέλει να είναι και θα είναι στην εθνική ομάδα, μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε κάτι αντίστοιχο και σε ψηλή παίχτρια διότι θα είμαστε η μοναδική ομάδα σε όλο το τουρνουά που δεν θα έχει πεντάρι ανάλογο σε ύψος με των άλλων ομάδων.

Η πόρτα της εθνικής είναι πάντα ανοιχτή στην παίχτρια που μας έφτασε ψηλά, μιλάω για την Εβίνα  Μάλτση, μακάρι να το ξανασκεφτεί και να μας βοηθήσει άλλη μια χρονιά, το σώμα της αντέχει για κάτι τέτοιο. Κυρίως όμως ας ελπίσουμε ότι όλες μας οι παίκτριες θα είναι υγιείς και θα τις έχουμε όλες κοντά μας για να μπορούμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια