Ένα χρόνο εκτός της επιτροπής γυναικών της ΕΟΚ συμπλήρωσε ο Μιχάλης Κυριακάκης

Ο Μιχάλης Κυριακάκης φαίνεται πως ήταν ένας εκ των μελών της επιτροπής γυναικών της ΕΟΚ που αντικαταστάθηκε πρόσφατα. Η αλήθεια όμως είναι ότι επί πολλά χρόνια παράγοντας και απόλυτος γνώστης του γυναικείου έχει κλείσει ήδη ένα χρόνο εκτός επιτροπής αφού παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης,  στις 14 Οκτωβρίου 2013 μετά την  λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον τότε παράγοντα του Αθηναϊκού Νίκο Χαρδαλιά για ασυμβίβαστο.




Όπως διαβάζουμε στο www.sportshero.gr ο Κυριακάκης που υπήρξε για αρκετούς μήνες ειδικός σύμβουλος στον Πρωτέα έχει λύσει την συνεργασία του και με την ομάδα της Βούλας. Μετά την παραίτησή του ο κ. Κυριακάκης είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα: «Θεωρώ ότι η διαδρομή μου τόσα χρόνια στο μπάσκετ και η παρουσία μου σε κάθε δραστηριότητα του γυναικείου και της Εθνικής όλων των ηλικιών είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας  αποδεικνύει την  ανεπιτήδευτη αγάπη μου  για τον χώρο. Δεν ήμουν σε καμία ομάδα εδώ και δέκα χρόνια ούτε έπαιζε κάπου μπάσκετ η κόρη μου και η ενασχόλησή μου αποτελεί εχέγγυο της φερεγγυότητας και της προσωπικής αγάπης για το γυναικείο.

Όταν όμως σήμερα ένας άνθρωπος που αγαπώ και τιμώ όπως ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς την αμφισβήτησε,  φοβούμενος ότι θα έχω αρνητική εισήγηση επί της ενστάσεως που υπέβαλε και έθεσε θέμα ασυμβίβαστου λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας μου σαν σύμβουλος  στον Πρωτέα Βούλας και παράλληλα σαν  μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος ήταν ένα ασφαλώς ισχυρό σοκ για μένα.

Από την άλλη αιφνιδιάστηκα γιατί και ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γολέμης πήρε θέση επί του ζητήματος  τοποθετώντας μου το δίλημμα να αποφασίσω σε ποιον εκ των δύο ρόλο θα παραμείνω.

Επειδή η ηλικία μου, ο χαρακτήρας μου και κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που περνώ αυτήν την εποχή με έχουν κάνει υπερευαίσθητο σε θέματα ηθικής τάξης και επειδή δεν δέχομαι επουδενί την όποια αμφισβήτηση αποφάσισα να αποχωρήσω και επίσημα από τη επιτροπή πρωταθλήματος.

Άλλωστε στον ένα χρόνο που ήμουν μέλος της δεν νοιώθω ότι κατάφερα να προσφέρω και να συνεισφέρω όσο θα ήθελα αν και οι προθέσεις μου ήταν διαφορετικές . Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι ο χαρακτήρας της επιτροπής δεν είναι άλλος παρά καθαρά εισηγητικός αφού τις αποφάσεις  λαμβάνει το Δ.Σ.». 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ είπε…
ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ. ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ [ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]